Elképesztő amit felfedeztek.Sok évvel ezelőtt egy kínai állomáson egy cipősdobozba csomagolva találtak egy kislányt. Hosszú időn keresztül senki sem akart érte menni, ekkor már egyértelmű volt, hogy elhagyták.

A kislány az állomásról az árvaházba került. Egy amerikai házaspár, Chuck és Kim Walker nagyon szeretett volna gyereket, azonban miután kisfiúkat elveszítették, gondolták, hogy az árvaházból vesznek ki egy gyereket.

A 2000-es évek elején már örökbe fogadtak egy kislányt, és most szerették volna, ha bővül a család. Hallották a cipős dobozban talált gyerek esetét, és úgy határoztak, hogy azt szeretnék, ha ő is a családjukhoz tartozna.

Miután Chuck és Kim Walker hazavitte a lakásába a kis McKenziet, egy nem várt meglepetésben volt részük. Akkor rájöttek, hogy a kislány egy igen különleges kis tehetség.

„Amikor beléptünk az alig egyéves kislánnyal a házba, meghallotta a fali óra zenélését, és elkezdett azt utánozva énekelni” - mesélte a házaspár.

„Alig hittünk a fülünknek, hogy milyen pontosan énekelt, mintha egész életében ezt a dallamot hallgatta volna. Már akkor tudtuk, hogy ő egy nagyon tehetséges gyerek lesz”.

A most 9 éves McKenzie már több tehetségkutatón, és zenei versenyen vett részt.

Számos díjat kapott, és mindenütt ismerik már a kiemelkedő tehetségű lányt.

Az alábbi videóban hallhatod, hogy mennyire tehetséges a kis McKenzie.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!