Megoldás ami azonnal hat!Néha kényes, piszkos kérdésekről is szót kell ejteni. Ide tarozik például a WC-ben uralkodó szagok megoldásának esete is. Igaz, sokféle termék van már a piacon, amely a komfortérzetünket növelheti, de mi van akkor, ha a sok-sok vegyszert szeretnénk kiiktatni az életünkből és valami egyszerűbb, természetes megoldásra vágyunk, ami azonnal hat?

Létezik ilyen, továbbá egy olyan trükkről van szó, amit a légi utaskísérők rendszeresen és hatékonyan alkalmaznak is.

Elgondolkoztál már azon, hogy mi lehet a stewardessek titka, hogyan képesek folyamatosan frissen tartani a levegőt a mosdóban?

Bár rendszeresen csekkolniuk kell a mellékhelyiséget, a folyamatosan öblítés még nem oldja meg a helyzetet. Az általuk használt módszer olyan egyszerű és hatékony, hogy bárki bármikor alkalmazhatja a saját otthonában is.

A biztos megoldás

Az az oldat, amely segít az utaskísérőknek frissen, szagmentesen tartania  WC-t nem más, mint a kávé. Ez egy nagyon régi és bevált trükk.

A kávé egy olyan ital, amelynek nagyon erős és tartós aromája van, ugyanakkor képes arra, hogy szagokat kössön meg és fedjen el, kezdve a hűtőtől a WC-csészéig.

Vészhelyzet esetén készíts egy adag kávét és öntsd bele a WC-csészébe, majd a megmaradt őrleményt is szórd bele. Pillanatok alatt eltűnik a kellemetlen szag.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!