Olyan meglepetés érte amire nem volt felkészülve!Minden nő arról álmodik, hogy az esküvőjén minden szerette vele legyen, és együtt ünnepeljenek. Ennek a nőnek hiába ez élete legszebb napja, valaki hiányzik: Sarah testvére ugyanis nem lehet ott, amikor a lány kimondja a boldogító igent. Ez elmondhatatlan fájdalmat okozott a menyasszonynak, olyannyira, hogy végigsírta az esküvő előtti napot a testvére távolmaradása miatt.

Sarah testvére nem szabad akaratából maradt távol. ugynis a férfi a haditengerészetnél szolgál, és épp egy fontos bevetésen vett részt az esküvő ideje alatt. Habár mindent elkövetett, hogy elmehessen az esküvőre, a felettesei nem akarták elengedni - egészen az utolsó pillanatig. A fiúnak már nem volt ideje telefonálni a családnak, ezért egyszerűen megjelent a nagy napon.

A nagy találkozásra a ceremónia előtt került sor, és Sarah sírva is fakadt a meghatottságtól, amikor meglátta szeretett testvérét. Szinte nem is akart hinni a szemének, de azonnal a fiú nyakába ugrott, amiért még szebbé tette számára az esküvője napját.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!