A tiéd milyen?!Tudtad, hogy az arcformád alapján meg lehet állapítani, milyen a személyiséged! Tudj meg magadról mindent!

Ha szeretnéd tudni, milyen is vagy valójában, olvasd el, mit árul el rólad az arcformád.

Szívalakú fejforma:

Már a nevében is benne van, ha ilyen az arcformád, nagyon szerethető és szeretni tudó személyiség vagy. Szeretsz beszélgetni és könnyen is teremtesz kapcsolatot másokkal. Ha szív alakú az arcod, kiváló színész lehet belőled, de az élet bármely területén képes vagy megragadni a körülötted lévők figyelmét.

Ovális arcforma:

Ha ovális formájú az arcod, akkor te az élet minden területén a harmóniára törekszel, legyen az magánélet vagy munka, szereted, ha minden balance-ban van körülötted. Amennyiben ilyen arcformád van, tudnod kell, neked van a legtökéletesebb arcod, ami erőt és magabiztosságot sugároz. Nem csak sugárzod ezt, de valóban magabiztos és megfontolt vagy.

Kerek arcforma:

Hullámzó hangulat és az érzelmek elfolytása jellenző erre az arcformára. Mély érzésű vagy, bár ez sokszor nem látszik rajtad. Képes vagy hidegvérrel reagálni minden helyzetre.

Háromszög arc:

Vicces, vidám és jó humorú ember vagy, ha kerek az arcod. Romantikus vagy és érzelmes, ám rendkívül féltékeny is.

Hosszúkás arc:

Te aztán egy igazi provokátor vagy, aki nem tűri a hazugságot és az igazságtalanságot. Konzervatív személyiség vagy, aki nem szereti az újításokat és az újdonságokat.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!