Kiderítheted milyen karmikus úton haladsz!A Kos (március 20. – április 19.)

Kos jegyűként az újjászületések sorozata nálad az előző életek tapasztalatait jelenti. Hősies sárkány vagy, aki a belső démonokkal és a külső világ kísértéseivel küzd. Az energiádat, az erődet uralkodó bolygódnak, a Marsnak köszönheted. Gyűlölöd az egyhangúságot, a kiszámíthatóságot. A közösségi feladatokban érzed magad igazán otthon, amelyekben fejlesztheted önmagadat, énközpontú személyiségedet átalakíthatod.

Karma: a jelen pillanatokat kell megélned, figyelj közben önmagadra, befelé, meditálj lehetőség szerint minél többet, és élvezd igazán az életedet még akkor is, ha nem úgy alakulnak a mindennapok, ahogyan tervezted. Lépj túl a hibákon, tekints mindig előre. Ez ugyanis a titka, hogy felfedezhesd magadban a békét. 

A Bika (április 19. – május 20.)

Bika jegyűként a fejlődést, a megértést, a bölcsességet képviseled. Uralkodó bolygód a Vénusz, amelynek a szerelem, a szépség, a művészetek iránti fogékonyságot köszönheted. A biztonságra törekszel, amelyre az előző életek tapasztalatai ösztönöznek téged, viszont akkor érezheted magad igazán jól, ha rendszeresen figyelsz befelé, és nem csupán a külsőségek fontosak.

Karma: a tettek, a cselekvés nem a munkádon múlik, sokkal inkább a lelkedtől függ. Bizonytalanságod miatt szenvedélyes természetedet inkább elrejted. Nagyon sok benned a kétség, a kételkedés. A megszokottságot, a félelmeket legyőzheted, ha tudatosan használod a csak rád jellemző energiákat. Így találhatod meg a belső és valódi biztonság felé vezető utat.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Ikrek jegyűként az újjászületések sorozata nálad a tudást, az intelligenciát, a kettősséget jelenti: a lelki fejlődés tudatosságát és az állandóságot. Uralkodó bolygód, a Merkúr a társasági szemléletet, a tudás képességét, a figyelmességet, a vidámságot, az intelligenciát, a kiváló memóriát, a kíváncsiságot, a beszédkészséget adja neked. Nem véletlen, hogy folyamatosan vágysz a tudásra, úgy érzed, még mindig nem tudsz eleget, és éppen ezért nem találod a lelked békéjét.

Karma: kiszámíthatatlan a hangulatod, sosem tudni, hogyan érzed magad a következő pillanatban. Amikor eléred a céljaidat, továbbra is észszerűen kell magadra és az életedre tekintened, csak így tudsz átlépni a következetlenségen. Meditálj lehetőség szerint minél többet, magad hozd meg a döntéseket és oldd meg a problémákat, így kerülhetsz közelebb a karmád feloldásához.

A Rák (június 21. – július 22.)

Rák jegyűként a lélek újraszületését, a tudást képviseled. A fizikai test a kezdet, míg a szellemi megtestesülés a végzet. Uralkodó bolygód, a Hold az anyaság, a test, az érzések, a nőiesség világának jelképe. Férfiként is finom érzékenység jellemez. Véded, óvod önmagad, szinte úgy, mintha apró dobozba zárnád a lelkedet. A legfőbb spirituális értéked a család. Lehetőség szerint meditálj minél gyakrabban, mert így érheted meg, a család valójában az élet forrása is. Hiszel az univerzum törvényeiben, gyermeki énedet szeretnéd minél tovább megőrizni. Figyelemre, hűségre és a szerelem bizonyítékára vágysz.

Karma: meglehetősen ragaszkodó, birtokló típus vagy, igényled a társad, a szeretteid figyelmét, törődését, megértését. Hajlamos lehetsz parancsolgatni és a saját akaratodat érvényesíteni a többieknél. Ezen a karmán érdemes dolgoznod minél többet, hiszen viselkedéseddel mindenkit elveszíthetsz, aki pedig igazán fontos a számodra.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Oroszlán jegyűként a tudatosság és a valóság szintézisét képviseled. A férfias energiákat sugárzó Nap az uralkodó égitested. Az anyagi világ, a siker elérése és annak bizonyítása, hogy kiváló vezetőnek születtél, a legfontosabbak a számodra. Nem bánod, ha mások irigyelnek, csodálnak téged a sikereidért. Vonzódsz a gasztronómiához, de az érzéki élvezetekhez is.

Karma: nagyon szereted a figyelmet, úgy gondolhatod, te vagy a világ közepe. Amikor nem tudod a tüzes energiádat megfelelően irányítani, önzőséged, az egód kerül ki győztesen, és nem a nagylelkűséged, a szerethető oldalad. Ilyenkor veszíted el a józanságodat. Nagyon fontos észrevenned, amikor ez történik veled, ilyenkor hallgasd meg a körülötted élők tanácsait. A karmikus feladatod szerint szolgálnod kell a többieket, ez ugyanis az egyetlen út, amellyel megvalósíthatod a küldetésedet. 

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Szűz jegyűként a legszívesebben visszamennél a gyermekkorodba. Nem véletlenül érzel így, uralkodó bolygód, a Merkúr ösztönöz rá. Kapcsolataidban képes vagy adni és elfogadni is. Ahogy az évek múlásával egyre bölcsebbé és igényesebbé válsz, szeretnél mindent a lehető legjobb tudásod szerint végezni, és pontosan ezért nem érzel valódi elégedettséget. A problémád a túlzottan is sok bosszankodásban gyökerezik. Tekints magadra, a világra tárgyilagosan és pártatlanul.

Karma: lelkileg úgy fejlődhetsz és válhatsz igazán éretté, ha nem önmagaddal akarsz folyton egyezségre jutni, hanem nyitsz mások felé, és róluk gondoskodsz. Meg kell nyitnod magad az emberiség legfőbb eszméinek. Légy nagylelkű, segítőkész, könyörületes, így oldhatod fel az előző életek karmáját.

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Mérleg jegyűként az egyensúlyt keresed az anyagi és a szellemi világ között. A harmónia és a békétlenség között lavírozol egész életedben. Nem az ambíció a legfontosabb az életedben, de ha valaki kifejezetten kéri tőled, motiváltabb leszel. Alapvetően nyugodt típus vagy, távol állnak tőled a túlzások. Nagyon szereted és nagyon fontos is a társasági életed, a barátok. Az egyetemes tudás megszerzésére törekszel.

Karma: a zodiákus egyik legbizonytalanabb csillagjegyeként az önbizalmat kellene megtalálnod. Nagyon érzékeny típus vagy. Sokkal magasabbra szárnyalhatnál, sokkal sikeresebb lehetnél az életedben, de hajlamos vagy a lendületedet rombolni. Valójában a folyamatos egyensúlyra való törekvésed akadályoz, hogy többet érhess el. Merned kell többet kockáztatni és kilépni a komfortzónából.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

Skorpió jegyűként a tudatosság és az anyag közötti egyensúlyt nem találod, ami a legtöbb belső konfliktus okozza nálad. Megnyerő és vonzó típus vagy, nagyon vágysz a sikerre, az elégedettség érzésére. Hosszú és boldog életre vágysz, szeretnéd teljes mértékben kiélvezni a földi javakat, ugyanakkor a spirituális szemléleted ellentmond a vágyadnak. Hajlamos lehetsz az önpusztító életmódra, ilyenkor elveszíted a kontrollt magad felett.

Karma: meg kell tanulnod spórolni és tudatosan beosztani az energiákat, kerüld a szélsőségeket, a szenvedélyben is a középutat keresd. A legfontosabb, hogy önromboló hajlamodat képes légy kezelni és tudatosan irányítani önmagadat.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

Nyilas jegyűként az anyag és a szellem között küzdelem győzelmét jelképezed. Te vagy az egyik legelégedettebb csillagjegy. Amikor úgy döntesz, nem akarsz a világban igazságot szolgáltatni, akkor lehetsz majd te az isteni törvények bajnoka. Nagyon szereted a társaságot, a baráti közösségeket. Nagyon vágysz a sikerre, amit mindennél jobban szeretnél megtapasztalni, ugyanakkor rendkívül nagylelkűnek tartanak téged a többiek.

Karma: a földi világban szinte mindent az értéke felől közelítesz meg, és számtalan fölösleges tevékenységre pazarlod az energiádat. Meg kellene találnod a belső békét, a nyugalmat, az önzetlenséget. Gondold át azt is, mire költöd a pénzedet. Ne áldozz szükségtelen dolgokra.

A Bak (december 22. – január 19.)

Bak jegyűként a siker számodra a próbatételeken keresztül érkezik. A nincstelen emberek, mint a koldusok vagy a próféták titka, hogy megértsék a földi spiritualitás határait. Az újjászületés, a reinkarnáció lehetősége, a lelki fejlődések folyamata mozgatja őket. Te is ugyanilyen „nincstelen” ember vagy, akinek célja a belső csend, a magány megtapasztalása és a fejlődésed útjának felfedezése. A lelki fejlődéshez ugyanakkor kapcsolatokra is szükséged van.

Karma: hajlamos lehetsz a megalomániára, a hatalomra. Pedig az energiákat elsősorban a spirituális tapasztalatok megszerzésére kellene fordítanod. Ez ugyanis az egyetlen utad a szívedhez, a boldogsághoz.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

Vízöntő jegyűként nem önmagad, hanem a többi ember felé fordulsz, önként vállalod a felelősséget a tetteikért. Nincsenek illúzióid, nagyon reálisan tekintesz a világra. A karma törvényének megfelelően éled az életedet, igazi barát vagy, önként teszel a közösségért. Minden energia egységes benned, kettősség és belső konfliktusok jellemeznek. Kezdeményező, lelkes típus vagy, tudatosan szeretnéd a lélek működését megérteni. Önmagadat adod, amit a többiek nagyra értékelnek.

Karma: óriási szeretet lakozik benned, mégis folyamatosan félelemben élsz, hogy aki igazán fontos a számodra, legyen az a társad, a legjobb barátod, elhagy, becsap téged. Rettegsz, hogy a túl nagy szerelem végzetes lehet. Csak kevesen értenek téged igazán.

A Halak (február 19. – március 20.)

Halak jegyűként az újjászületést képviseled. A tengerek, óceánok gyermeke vagy, az otthonod a hatalmas víz. Talán magányos vagy, de képes vagy az univerzummal egyesülni. Mindent a hited, a meggyőződése szerint teszel, sohasem veszíted el önmagadat, az egyéniségedet. Mielőbb ki kellene nyitnod az univerzumhoz vezető ajtót. Valójában a halált jelképezed, a szellemet, aki elhagyja a fizikai testet, és továbblép a végtelen univerzumba, hogy aztán új testben inkarnálódjon ismét.

Karma: meg kellene zaboláznod a tenger hullámait, vagyis a saját kezedbe kell venned az életedet. A hosszú és nehéz út helyett választhatod a könnyebb lehetőségeket is. A valódi szerelmen és szereteten keresztül újulhat meg a lelked.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!