Rájuk nagyon figyelned kell, vigyázz velük!1.Skorpió:

Gonosz, erős, határozott, aki gyakorlatilag képes mindent magában tartani és ha már nem bírja, akkor robban. A szenvedélyes skorpió rendkívül erősen mutatja ki érzéseit, a negatívumokat is beleértve. A heves indulatkitörés után általában lenyugszik.

A Skorpió uralkodó bolygója a Mars, mely hatalmas energiával látja el ezt a csillagjegyet. Ezért a szadizmus és könyörületlenség határtalan lehet ezeknél az embereknél!

A Skorpiónak közvetlenül soha ne mondj ellent, mindig legyél taktikus és kedves. Ha azt látod, hogy a beszélgető partnerednek vérben forog a szeme, a beszélgetést próbáld meg a lehető leghamarabb abbahagyni. Nem éri meg provokálni ezt a csillagjegyűt, mivel a skorpió soha nem felejt és nem bocsájt meg!

2. Kos:

Könnyen felingerelhető és lobbanékony, ez a csillagjegyű nem fél megsérteni másokat. Energikusság, makacsság, impulzivitás jellemző rá.

A kosoknak feltétlenül fejleszteni kell a lelkét, máskülönben valóságos szörnyeteggé válnak. Amikor a Kosnál minden rendben van, akkor örömmel töltöd vele az időd és elbűvöl a barátságos viselkedése. Ám abban az esetben, ha valami nem úgy alakul, ahogy a Kos szeretné, akkor kezdődnek a komoly problémák.

Ne felejtsd, hogy a Kossal nehéz egyezségre jutni és olyan megállapodást kötni, ami mindegyik félnek megfelel. Nem érdemes ravasz csapdájukba esni és vitába keveredni velük! Legyél kellően türelmes, ez még a nagyon harcias hangulatú embert is lefegyverzi.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!