Kevés ennél idegesítőbb dolog lesz!Hiába a bérek általános emelkedése a munkavállalók száma nem mozdul a boltokban. A 27-28 ezer forintos keresetemelés tehát csak arra elég, hogy ne csökkenjen tovább a dolgozók létszáma, miközben sok alkalmazottra lenne szükség. A legnagyobb baj az élelmiszerboltokban tapasztalható.A feszültség éppen ezért egyre inkább nő, hiszen a boltok többsége eladót, pénztárost, vagy árufeltöltőt keres. Jelenlegi állás szerint azonban nincs több. Az élelmiszerboltokban pedig (nem sokkal, de jelzésértéke van) valamelyest apadt is az eladók létszáma.-írja a penzcentrum.hu.

ENNEK pedig nem lesz jó vége, csak egyre nőnek a sorok a kasszáknál.

A szupermarketek hatalmas lendülettel toborozzák a munkatársakat, árufeltöltőket, eladókat, raktárosokat, logisztikai dolgozókat!

Sok helyen küzdenek az eladóhiánnyal, d e úgy fest, hogy nem mindnehol.

AZ ALdi weboldalán péládul egy nagyon érdeke sinformációt találtunk 

Kérjük vegye figyelembe, hogy az ALDI Magyarországhoz jelentkezők száma magas. Annak érdekében, hogy jelentkezési anyagára kellő figyelmet fordíthassunk, időre van szükségünk. A lehető leghamarabb vissza jelzünk Önnek annak érdekében, hogy Ön is tisztában legyen azzal, jelentkezése milyen elbírálás alá esett.

A Lidl például úgy hirdeti állásait, hogy 2016. januárja óta átlagosan 32%-al emelte meg a  raktári és a bolti dolgozók bérét, ezen felül egy komlpex béren flüli juttatási csomaggal várja új dolgozóit.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!