Elképesztő mi mindenért büntethetnek, íme a lista!Először azt hittük vicc, pedig igaz! Lassan ezekért is büntetni fogják az autósokat, és ezt az országot ismerve, ez még csak a kezdet!

Megmutatunk három elképesztő tervezetet, melyekkel az autósokat tervezik majd megbüntetni január elsejétől: Tilos lesz jelezni egymásnak az út szélén álló traffipaxot!  Egy magát megnevezni nem kívánó kormánytag a következővel indokolta a tervezetet:  A hatóság büdzséjében jelentős költségeket emészt fel, hogy kiállnak egy fix pontra mérni, azonban 15 perc múlva értelmét veszíti a dolog, mert az autósok fényjelzéssel, illetve kézjelzéssel hívják fel egymás figyelmét, hogy mér a háromlábú.

Így már “pakolhatnak” is arrébb, ami többlet üzemanyag a kiadási oldalon, és időveszteség, így nem lehet elérni a napi büntetési rátát.  Dupla kamerarendszer lesz kiépítve számos főúton, és autópályán, így ha a sofőr jelez a másiknak, azt az ellen kamera rögzíti, ami ugyan nem rögzít sebességet, de a sofőr fény, és karjelzését HD minőségben rögzíti, így könnyen előfordulhat, hogy a figyelemfelhívó sofőr többet fizet majd, mint a gyorshajtó!  Tilos lesz a stoppolás! 

Következővel indokolták:  A stopposok veszélyt jelentenek a közlekedésre, és nem beazonosítható, hogy magyar, vagy más állampolgárok e, erre a célra civil személyautókat kaphatnak a hatóságok. Ők maguk veszik fel a stopposokat, és fuvar végén vastagabb csekket kaphat a stoppos, mint amennyibe taxival került volna az út. Így szeretnék kiszűrni a bevándorlókat.

Tilos lesz autóban dohányozni, és enni vezetés közben:  Az indok nagyon egyszerű, ha a mobiltelefon balesetveszélyes vezetés közben, akkor a dohányzás, és az evés is az, hiszen ha parázs esik a sofőr ölébe, másokra veszélyes kormánymozdulatot tehet ” tűzoltás” közben.  A vezetés közbeni étkezés szabályainak tervezete még egyeztetés alatt van, de még idén napirendre kerül. 

Mit gondolsz ezekről az ''újításokról'? Mi enyhén szólva is kiakadtunk!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!