Csü­tör­tö­kön reg­gel megszületett az ítélet!
Hamarosan találkozik és francia borokkal ünnepel az Oszter házaspár.A családfőt ugyanis csütörtökön felmentette a bíróság, így az épületből megkönnyebbülten távozhatott.

Felesége nem volt jelen a tárgyaláson, hiszen tegnap érkezett haza a franciaországi koncertkörútjáról, és még nem pihente ki a turné fáradalmait. Ezért Oszter Sándor telefonon értesítette a jó hírről.

Az AcNews szintén elérte Failoni Donatellát, aki boldogan mesélt érzéseiről. „Mindig is tudtam, hogy a férjem ártatlan, ezért megmondom őszintén, nem lepődtem meg. Ebből az egészből az a legfontosabb következtetésem, hogy néha azért létezik igazság a Földön” – mondta a zongoraművész, és hozzátette, mindvégig tartotta a lelket a férjében.

„A férjem szereti a jó minőségű borokat, ezért a tegnap véget ért turnémról hoztam néhány palack eredeti francia bort. Azokkal fogjuk megünnepelni az ítéletet. Most még kipihenem magamat, mert a körúton elfáradtam, de azután miénk az egész nap” – üzente a férjének a művésznő, aki már alig várja, hogy hitvesi csókkal és öleléssel üdvözölhesse a felmentett családfőt.