Az alábbi megyékre adták ki a riasztás!Vasárnap érkezik a hó, majd hétfőn újra a napsütés, majd a felhők… Igazi hullámvasút az időjárás, a hőmérséklet azonban napról napra csökkenni fog.

Ma délelőtt erősen felhős, borult lesz az ég, többfelé várható csapadék. Északon és a középső tájakon havazásra, délen, délkeleten havas esőre kell készülni. Délután nyugat, északnyugat felől elkezd csökkenni a felhőzet, a Dunántúlon némi időre a nap is kisüthet. Kezdetben többfelé, majd egyre inkább csak keleten várható további havazás, hózápor. Megerősödik az északi szél. Kora délután 0, 5 fok várható.

Hétfőn nyugat, északnyugat felől ismét növekedni kezd a felhőzet. Többnyire nem várható csapadék, de a Dunántúlon helyenként kisebb havazás előfordulhat. Erős lesz a déli szél. A hőmérséklet csúcsértéke -1, 4 fok között alakul.

Kedden erősen felhős lesz az ég, de időnként ugyan kisüthet a nap. Helenyként előfordulhat gyenge eső, hószállingózás, de számottevő csapadékra nem kell készülni. A délkeleti szél mérsékelt lesz. 0, 5 fokra melegszik a levegő.

Szerdán felhős, párás időre kell készülni, de csapadék nem valószínű. Változó irányú szél lesz. 3, 8 fok között tetőzik a hőmérséklet.

Csütörtökön sok lesz a felhő az égen, számottevő csapadék azonban most sem valószínű. A délkeleti szél élénk lesz. A hőmérséklet csúcsértéke 3, 8 fok között alakul.

Pénteken borongós, párás idő várható, néhol gyenge eső, szitálás is kialakulhat. Mérsékelt lesz a keleti szél. 1, 6 fokra melegszik a levegő.

Szombaton eleinte borult lesz az ég, majd északnyugat felől felszakadozik a felhőzet, kisüt a nap. Csapadék nem várható. Élénk északnyugati szél mellett 4, 9 fokos csúcsértékeket mérhetünk.

Vasárnap megnövekszik a felhőzet, beborul az ég. Többfelé kell esőre, záporra készülni. Erős lesz az északnyugati szél, 2, 8 fokig melegszik a levegő.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye Jel Fok Esemény LeírásHavazás 12 óra alatt 5 cm-t meghaladó friss hó hullhat.

Hajdú-Bihar megye Jel Fok Esemény LeírásHavazás 12 óra alatt 5 cm-t meghaladó friss hó hullhat.

Heves megye Jel Fok Esemény LeírásHavazás 12 óra alatt 5 cm-t meghaladó friss hó hullhat.

Nógrád megye Jel Fok Esemény LeírásHavazás 12 óra alatt 5 cm-t meghaladó friss hó hullhat.

Jász-Nagykun-Szolnok megye Jel Fok Esemény LeírásHavazás 12 óra alatt 5 cm-t meghaladó friss hó hullhat.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!