Teljesen elbizonytalanodott!Átlagos utasként, egy sima menetrend szerinti járattal repült haza az ifjú Sussexi hercegné régi lakhelyére, Torontóba, hogy egy kicsit levegőhöz jusson. Legjobb barátnőjét, Jessica Mulroney-t és még néhány közeli barátot látogatott meg, mert a négy hónapja tartó hercegnői élet nemcsak csillogással járt, hanem nagyon meg is viselte Meghant.

Édesapja folyamatos nyilatkozat-dömpingje teljesen kikészítette, és az sem megy neki könnyen, hogy minden régi barátjával megszakadt a kapcsolata, és teljesen beszippantotta a brit királyi protokoll.

'Az elmúlt időszak nagyon nehéz volt számára. Már azt sem tudja, kiben bízhat' - mesélte egy ismerőse a People magazinnak.

A régi jó barátnő, Jessica biztos jó hatással volt rá, ahogy a 'hazai' levegő is. A hercegné élete egyik legnagyobb kihívása előtt áll: október 16-án egy több mint két hetes, hivatalos körútra indul férjével, Harry herceggel Ausztráliába, Fidzsire, Tongára és Új-Zélandra, ahol pontosan tudja, hogy minden szem elsősorban rá szegeződik majd.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!