Minden jel arra mutat hogy nagyon nehéz dolga lesz...Hevesi Kriszta szexuálpszichológus szerint erős érzelmeket táplál még férje iránt az Iron Lady. A szakértő elárulta, kettősséget érzett Hosszú Katinka reakcióit nézve. 

Látszott, hogy még nem enyhül meg, még van benne tüske. A bajnoknő tartja magát, mert egy fegyelmezett sportoló, ám szerintem visszatalálnak egymáshoz.Katka testbeszéde kicsit árulkodó volt, a nonverbális kommunikációt nem lehet úgy kontrollálni, mint a verbálisat.

Tusup nyilatkozata alatt látszott, hogy könny szökött a szemébe, zavarában mosolygott.A gála utáni megnyilvánulásaiban is az érződött, hogy nem közömbös az amerikai fiú iránt' – fogalmazott a Borsnak Hevesi, aki szerint Shane beszéde őszinte volt.

'Az elcsukló hangot, a kézremegést és a könnyes szemet nem lehet így megjátszani. Azonban az igaz, hogy tudatosan készült erre a beszédre, ugyanis nagyon jól volt felépítve, sokan meghatódtak a nézők közül is.'

A szexuálpszichológus hozzátette: hatalmas lelki erőre volt szüksége Shane-nek, hogy kiálljon a nyilvánosság elé, és vállalja az érzelmes oldalát is, hiszen eddig nem volt rá jellemző a bocsánatkérés.

A Bors Online szerint vélhetően Szaniszló Csaba, Hosszú Katinka cége, az Iron Corporation média- és tartalomvezetője segíthetett megírni a remek beszédet Tusupnak. Ezt támasztja alá, hogy a gála kezdete előtt hosszasan tanácskoztak egy papírlap felett, amiből később az amerikai tréner a színpadon felolvasta a szöveget.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!