Nem kimondottan nyárias.Vasárnap napos idő várható gomoly- és fátyolfelhővel. Helyenként zápor, néhol zivatar is előfordulhat. Az északi, északnyugati nagy területen erős szél lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 19, a legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 29 fok között valószínű.

Hétfőn sok gomolyfelhőre, többórás napsütésre számíthatunk, elszórtan lehet zápor, zivatar. Az északi szél élénk, zivatar környékén átmenetileg erős lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 19, a legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 30 fok között valószínű.

Kedden gomolyfelhős, napos időre számíthatunk, helyenként zápor, zivatar kialakulhat. A változó irányú szél leginkább mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 19, a legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 30 fok között valószínű.

Szerdán nyugat, északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, keleten még többórás napsütés várható. Nyugat, északnyugat felől egyre többfelé zápor, zivatar, illetve eső is. Az északnyugati szél megerősödik, zivatar környékén viharos széllökések is várhatóak. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet északnyugaton 21, 22 fok körül, az Alföldön 30 fok felett valószínű.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!