Készülj fel rá!
Vannak napok, amik eleve nehezen indulnak, borúsak, nem kapjuk a helyünk, és kilátástalannak tűnik minden. Máskor pedig úgy érezzük, hogy az egész világot át tudnánk ölelni, annyira könnyű az élet, hétágra süt a nap, és boldogság áraszt el. El kell fogadnunk, hogy egyik nap teljesen különbözik a másiktól, és pont ez a szép.

Bizonyára mindenki szeretné tudni előre, hogy milyen napja lesz előre, hiszen így sokkal jobban fel tudnánk készülni arra, hogy mi fog történni velünk. Mivel jósok nem vagyunk, azt nem tudjuk megmondani, hogy milyen lesz a napunk, azonban a csillagok állásából ki lehet következtetni, hogy októberben melyek lesznek a legszerencsésebb napok.
Tudd meg, hogy melyek azok a napok októberben, amelyek minden csillagjegy számára szerencsések lesznek. Ezeken a napokon szerencséd lesz a szerelemben, a pénzügyekben, és egészségileg is nagyon jól fogod érezni magad.

Szerelmi téren

A hónap második felében nagy előrelépések lesznek a szerelmi életedben. Ehhez az is közrejátszik, hogy október első heteiben találkozol valakivel, aki nagyon fontos lesz számodra.

Ez a találkozás 5-10 közötti időszakban történt meg. Emlékezz csak vissza, kivel találkoztál akkoriban. Ha már kapcsolatban élsz, de kisebb problémák adódtak az életedben, akkor október 19, 22, vagy 26 lesz alkalmas arra, hogy tisztázzátok a problémákat.

Házasságkötésre legalkalmasabb napok

A kínai asztrológia szerint a házasságkötésre legalkalmasabb napok októberen a 8 vagy a 9-es számhoz köthetőek. A legszerencsésebb mégis 28, és 29-én házasodni. Az európai asztrológia szerint a legjobb a 16. lehet.

Pénzügyi szempontból

A legjobb nap októberben, ami leginkább kedvez a pénzügyeknek az 5, 10, vagy 22 lehet. Akik munkát keresnek, használják ki a 10 vagy a 26-ika szerencséjét. A tárgyalások 6, vagy 31-én lesznek a legszerencsésebbek.

Utazni ekkor a legszerencsésebb

Október 12, 15, 19, 22, vagy 24 lesz a legalkalmasabb nap az utazásra.