Nem erre számított.Diana Zepada munkája igencsak stresszes, ez pedig sajnos fizikailag is megmutatkozik, betegsége is ennek köszönhető valószínűleg. Gyomra szörnyen elkezdett fájni két éve, viszont azt nem gondolta volna, hogy ekkora a baj.

Fél év eltelt és kemoterápián vesz részt többek között, ugyanis kiderült, hogy rákos beteg. Étkezni sem tudott rendesen, nem tudott figyelni magára annyira, amennyire kellett volna. Ennek a következménye is meglett...

Az első kezelések rosszabbá tették betegségét, innen sejtették, hogy nem a hossztávú gyomorrontás lehet a probléma, hanem annál súlyosabb. Mire kiderült a valódi betegség, addigra Diana végső stádiumú rákos beteg lett.

A napokban túlesett az utolsó kemoterápiás kezelésén, férje végig mellette volt természetesen, bár Diana családját és barátait is igyekezett kihagyni a vele történt szörnyűségből.

A következő két évben Diana folyamatos vizsgálatokra kell majd járjon, de nagyon optimisták. Arra mindenképpen szeretné felhívni a figyelmet, hogy muszáj odafigyelnünk arra, mit eszünk és ne szégyelljünk az orvost rendszeresen látogatni.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!