Ilyen valójában!A fiatal Meghan Markle saját keze által megírt levél látott napvilágot, amit egyik osztálytársának írt. A levél 1993-ban készült, a címzett egy Michelle nevű lány, aki nagyon félénk volt, Meghan pedig az önbizalmát szerette volna megnövelni. Ezzel az írásszakértők sokmindent kiderítettek az egykori színésznőről.

Meghan Markle kézírása nagyon szabályos, betűi szépen meg vannak formálva, kicsit jobbra dőlnek. 'Kedves Michelle! Olyan erős vagy olyan csodálatos. A nehézségek idején az erődben rejlő bátorság olyan imádnivaló, mint optimizmusod és barátságos természeted. Annyira szerencsés vagyok, hogy a csoportomban vagy. Soha ne hagyd abba gyönyörű szellemed megosztását, és mindig emlékezz arra, milyen különleges vagy. Itt vagyok, ha bármikor szükséged lesz rám. Szeretlek, Meghan'- írja levelében a hercegné.

A kézírása arról árulkodik, hogy Meghan valóban kedvelte ezt a lányt, és tényleg ilyen véleménnyel volt róla, segíteni is szeretett volna neki. A hercegné írása nagyon magabiztos, fegyelmezett és érett személyiségről árulkodik, aki a tökéletességre törekszik, a sorai viszont egy kicsit önző természetre utalnak. A kézírása alapján megbízható, lojális, és nagyon segítőkész is. Bár a lány sosem volt a barátnője, mégis csodálatos szavakkal illeti.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!