Elszánta magát, meghozta döntését!Új év, új célok. Nincs ez másképp Erdélyi Mónikánál sem, akit legutóbb az Appra magyar! című műsorban láthattak rajongói.

A műsorvezető ugyan tavaly befejezte a Cukrászok forgatását, de ahogy a hot! magazinnak elmondja, a munkának hál’ isten sosincs vége. Tele van tervekkel, és a műsorok között is feltalálja magát, számos projektet visz, amiben csak egyedül magára számíthat, úgyhogy nincs leállás.

Azt is tudja, hogy a tévés szereplésekhez hoznia kell régi formáját, ezért úgy döntött, belevág a diétába és sportolni kezd – meséli a hot! magazinnak. Ez pedig, bármennyire is elszánt, igen embert próbáló feladat, ugyanis miután cukrászatot tanult, szinte naponta süt valami finomságot. „Az én vesztem a tonhalas pizza és a camembeert sajt, no meg úgy összességében a szénhidrátdús ételek.” – mondja a műsorvezető, akinek épp ezért komoly áldozatot jelent a diéta. Elmondása szerint a nyári időszakban nincs gondja a sportolással, de télen nehezebben tudja rávenni magát arra, hogy lejárjon az edzőterembe. Így aztán néha ráfanyalodik a szobabiciklire.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!