2017. 07. 19
Nem hittük el mit csinál belőle ez a lány!

2017. 07. 14
A ház mindig hihetetlenül jó illatú volt, de senki sem tudta, hogy miért. Ez a trükk a te életed is meg fogja változtatni!

2017. 06. 18
Az elmúlt években óriási mértékben esett a szélenergiával megtermelt villamos energia ára. Ez a tendencia ráadásul az elemzők szerint folytatódni fog, aminek nemcsak a családok, hanem a bolgyónk is örülni fog, hiszen az így megtermelt áramnak nincs szén-dioxid-kibocsátása.

2017. 06. 04
Régebben még elhitették az emberekkel, hogy a medence egy presztízs, csak a gazdagok engedhetik meg maguknak. Ma már számos változat kapható a boltokban - amihez nem kell milliomosnak lenni.

2017. 05. 26
Hála az internetes lehetőségeknek, rengeteg praktikus ötletet megosztanak az emberek a világ minden sarkából. Sok ötlet annyira egyszerűnek tűnik és ilyenkor azon tűnődünk, hogy eddig miért nem jutott az eszünkbe? Reméljük, hogy az alább 12 ötlet hasznos kész mindenki számára. Nekem a kőből készült virágcserép ötlet tetszik a legjobban!

2017. 05. 22
Fogadjunk többet te sem hagyod a gumisnál a használt autógumijaidat. Íme egyszerű és nagyszerű csodákat láthattok használt autógumiból. Hoztunk nektek 11 fergeteges ötletet, amivel ti is feldobhatjátok a kerteteket, a teraszt, akár játszótérnek is kiváló elemei lehetnek. Az biztos, hogy a gyerekeitek oda - vissza lesznek a boldogságtól

2017. 05. 04
Akár kerti függőágyra, dohányzóasztalra, teraszra sarokgarnitúrának egy jó kis kerti partihoz,

Friss bejegyzések

Népszerű bejegyzések