2017. 04. 01
Teljes átalakítás a tetőtérben , melynek területe 64 négyzetméter, a romos nem használt helységből egy luxus lakás válik amely magán hordozza a minimalista és rusztikus jegyeket. Szellős és a sok fehér használatával a tisztaságot mintázza. Elegáns motívumok és nagy kontrasztok a jellemzőek. A szobák nincsenek tele felesleges, giccses dekorációval.

2017. 03. 27
A függönyök mosása minden háziasszony számára egy nehéz feladat, ugyanis figyelni kell arra, hogy ne menjenek össze és ne veszítsenek ragyogó fehérségükből sem!

2017. 03. 21
Ezzel a trükkel a legfinomabb grillezett húst tudod elkészíteni. Mutatunk pár dolgot, amivel még sikeresebb lehet az esetleges nálatok tartott grill partikon. A higiéniára vigyázva! A por bárhol lerakódik, nincs kivétel! A rácsokat alaposan tisztítsd meg használat előtt. Érdemes mosogatószert is használni, alapos öblítéssel.

2017. 03. 18
A járkált az oszlopokkal ide-oda. A szomszédok nem értették, hogy mit is akar azokkal a fadarabokkal, de aztán elöntötte őket a sárga irigység...

2017. 02. 23
Egy kert rózsák nélkül nem is igazi kert. A rózsa tökéletes virág, nemcsak gyönyörű, hanem fenséges az illata is. Mi mást kívánhatnánk még?

2017. 02. 12
Nem fogod elhinni, hogy miből készítette el, ezt a gyönyörű lámpaburát.

2017. 02. 11
A ház körüli különböző felújítások során rengeteg anyag darab maradhat ilyen például a kisebb, nagyobb darab PVC csövek mutatunk most 13 ötletet, amely után nem fogod a kukába dobni ezeket...

2017. 01. 30
Ha Önnek is szakadt már így szét egy egyébként makulátlan nadrágja, most megtalálta a megoldást!

2017. 01. 18
Nemrég, egyik Reddit felhasználó szokatlan, de nagyon kreatív ötletett osztott meg a barátaival. Megvásárolt egy 1996-os lerobbant iskolabuszt, és úgy döntött, hogy átalakítja, és egy mesebeli otthont készít belőle.

2017. 01. 12
Gyakori probléma otthonokban, hogy az egyik szoba hidegebb, mint a többi. Ilyen esetben akár 8 fok eltérés is tapasztalható egy melegebb szobához képest. Hasznos ötletek alapján egy speciális ragasztó, XPS lapok és üvegfátyol segítségével a Festékes megalkotott egy hatékony belső falszigetelő megoldást, ami meglepő eredményeket produkál. Az alábbi videón látható az eljárás, és akár házilag is könnyedén kivitelezhető.