Elmondta miért szeretné ezt!
Komoly döntést hozott Aradszky László özvegye, miután elege lett abból, hogy - véleménye szerint - férje munkásságához méltatlan emberek éneklik a legendás Aradszky-dalokat.

Éva asszony élőben is hallott produkciókat a férje halála óta, de egyáltalán nem volt elragadtatva az eredménytől.

'Már a halála után eldöntöttem, hogy nem szeretném, hogy más előadók lépjenek fel a dalaival.

 

Képtelenség úgy el­énekelni a számait, ahogy Laci tette, azzal a stílussal, énekhanggal és életvidámsággal.

Hallottam azóta, hogy koncerten énekeltek tőle számokat, volt, amit a saját fülemmel hallottam, de szavakkal nem tudom leírni, mit éreztem akkor. Semmi köze nem volt ahhoz, amit Laci vitt véghez a színpadon hat évtizeden keresztül.

Jogi értelemben tehetetlenek vagyunk, de továbbra sem örülök ezeknek az előadásoknak.

A hátralévő életemben feladatomnak tekintem, hogy gondozzam  szeretett férjem örökségét, a legjobb az lenne, ha az utókor az ő hangján ismerné a slágereit' - mondta el a Borsnak Éva asszony.

Az özvegy egyetlen esetben megengedő, mégpedig unokája, Marci esetében. A kisfiút többen őstehetségnek tartják, így az őszi Szenes Iván-emlékesten ő lép majd fel a nagypapája dalaival.

'Én egyetlen egy esetben tettem csak kivételt: Marci unokám fogja elénekelni az Isten veled, édes Piroskámat és a Nem csak a húszéveseké a világot szeptemberben a Szenes Iván-emlékkoncerten. Szenes Andrea keresett meg minket, és úgy gondolom, ha valaki, akkor Marci hűen vissza tudja adni a szeretett nagyapját a színpadon. Rendkívül tehetséges énekes és színész, Gór Nagy Mária szerint igazi őstehetség, jelenleg a színitanodájának a növendéke' - fogalmazott az özvegy, aki a mai napig nem tudta feldolgozni férje elvesztését.