Mindannyian tudjuk, hogy a látszat néha csal.Ennek oka, hogy manapság a nők ésszerűen alkalmazzák a sminket, jobban értenek a divathoz, frizurákhoz, odafigyelnek az életstílusukra és egyesek plasztikai sebészi beavatkozásokkal próbálják elrejteni valódi korukat.

Az alábbiakban egy érdekes tesztet fogunk mutatni, amely egy nagyon egyszerű kérdésből áll. Szóval csak annyit kell tenni, hogy a hozzászólásban írd meg, hogy szerinted melyik a legfiatalabb nő a képen. Természetesen arra kérünk benneteket, hogy ne csaljatok, ne nézzétek meg a helyes választ, mielőtt leírnátok a saját véleményeteket.

Ki a legfiatalabb nő a képen

Hátulról nézve mind a négy nőt 20 és 30 év közöttinek mondanánk. Mit gondolsz, mégis melyik lenne a legfiatalabb közülük?

Ez a teszt be fogja bizonyítani, hogy manapság már nehezen lehet megállapítani egy nő életkorát a haj hosszáról, vagy az öltözködési stílusáról.

Szóval, készen állsz? Nézd meg alaposabban az alábbi képet, elemezd tetőtől talpig és írd meg, hogy ki a legfiatalabb nő a képen?

Ha úgy döntöttél, hogy szeretnéd megadni a választ, akkor ezt megteheted, de ne felejtsd el a játékszabályt, a helyes választ csak azután nézheted meg!

A helyes válasz az alábbi nyíl alatt megtekinthető.

A helyes válasz, amit rendkívül nehéz volt kitalálni, a következő:

Meglepő vagy sem, a fotón látható nők mind 45 fölöttiek! A legfiatalabb 48, míg a legidősebb 54 éves.

Balról jobbra haladva: Rae Martin, 54 éves; May Simpkin, 51 éves; Heike Doutine, 45 éves és Michelle Thomas, 48 éves.

Amint ez a vizsgálat is kimutatta, ha a nők divatosan öltöznek, és eltekintenek a klasszikus stílustól, akkor senki sem fogja őket idősnek nézni.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!