2017. 02. 01
Elena Desserich olyan volt, mint bármelyik másik kislány az ő korában. Szeretett rajzolni (rózsaszín volt a kedvenc színe), és tanár szeretett volna lenni, amikor felnő.

2017. 01. 29
Teljesen igaz az a megállapítás, hogy egy gyermek érkezése óriási változás egy nő és egy pár életében. Egy varázslatos esemény ez, mely a család történetében örökké megmarad.

2017. 01. 23
2017. 01. 21.: Erre a napra mindenki emlékezni fog. Fájóan. Egy egész ország gyászol. Néma ködbe burkolóztak a városok, a házak, mely ködben érezhető a düh, a félelem, az üvöltő tehetetlenség. Csak ülünk, és nem tudjuk kifejezni, mit érzünk valójában. Görcs a gyomrodban, gombóc a torkodban, és egy könnycsepp csordul végig az arcodon…

2016. 12. 19
Egy gondoskodó apa, aki életében először tartja kezében gyermekét, vagy egy kutya, aki gazdája betegsége ellenére is ugyanolyan hűséges és szerető gazdájához, mint előtte, vagy egy szerelmes férfi, aki megcsókolja barátnőjét, aki tolószékbe került – vannak olyan pillanatok, amelyek megérintik a lelkünket. Az alábbi fotók bebizonyítják, hogy a nehézségek ellenére is érdemes küzdeni és élni!

2016. 12. 17
A nő és a férfi egy évvel ezelőtt randevúzott egymással először. Két hete azonban kiderült, sokkal több közük van a másikhoz, mint azt valaha is gondolták volna.

2016. 12. 16
Egyperces kisfilm az elfogadásról, amit mindenkinek látnia kellene.

2016. 12. 08
Természetesen nem a külső a legfontosabb dolog, de vitathatatlan, hogy aki elégedett külsejével, a megjelenésével, az sokkal magabiztosabb és boldogabb. Belita Edwards, a kétgyermekes anya, aki egykor az amerikai hadseregben szolgált sok éven át boldogtalanul élt, mert nem tudta mit tegyen a hosszú hajával. Szerencsére vannak olyan szervezetek, mint például a Makeovers that Matter, akik új külsővel ajándékozzák meg az embereket.

2016. 11. 24
Amikor két ember elhatározza, hogy összeköti életét mindörökre, a szerelem sosem vész el kapcsolatukból. Ez a pár a bizonyíték arra, hogy mit jelent a feltétel nélküli szeretet. A férj úgy döntött, hogy felesége megérdemel egy különleges ajándékot, aminek biztosan örülni fog, de amire semmiképpen sem számít.

2016. 11. 20
Egy csodálatos nap volt Scott Garside és Emma Newman számára (East Yorks, Anglia), amikor megszületett a harmadik lányuk, Charlotte. De kiderült, hogy ez egy félelmetes nap is egyben.

Friss bejegyzések

Népszerű bejegyzések