2017. 05. 07
"Nincs nap hogy ne törne rám a hiányod. Lassan 7 éve, hogy nem érzem az illatod és az ölelésed. Ha a gyerekeimre nézek, még jobban érzem azt az űrt, amit hagytál. Hogy nem kapnak a borsólevesedből, a rajongásodból, a semmihez sem hasonlítható nagymamaságodból" – olvassátok el Liptai Claudia megható anyák napi üzenetét.

2017. 05. 03
A végzős diák bejegyzése futótűzként terjed a közösségi oldalon.

2017. 04. 21
Anyák napja alkalmából készítették ezt az eget - földet megrengető erejű reklámfilmet, ami súlyosan beteg gyereküket egyedül nevelő édesanyákról szól. Igazából nincs mit mondani csak a tisztelet marad.

2017. 04. 17
Egy elefántcsontparti születésű kislányt édesanyja megszületése után elküldött egy több mint két hónapos útra. A család egy táskát készítette el amiben pelenka, pizsama, bébiétel és édesanyja sála volt, azt vitte magával Dominique a kisbaba az útra. A kislányt kivitték a reptérre, nagyon nehéz döntés volt ez de valószínűleg neki ez volt akkor a legjobb és egyben életmentő döntés.

2017. 04. 14
Másnap már műtöttek is. Két hét múlva a szövettan azt mutatta, hogy rosszindulatú.

2017. 04. 10
Abdel Hameed Alyousef megkeseredett arccal szorítja magához a számára legnagyobb kincseket a világon, a 9 hónapos Ahmedet és Aya ikreket. Sajnos mindketten meghaltak.

2017. 04. 09
Több ezer kilométert repült szerencsétlen madár, majd ilyen fogadtatásban volt része.

2017. 04. 08
A tehetségkutató műsorokban számos olyan fiatallal találkozhatunk, aki teljesen megbízik a saját képességeiben, és mindennél jobban szeretné, ha a szakképzett zsűri is elismerné a tudását.

2017. 04. 07
Vannak olyan történetek, amit újra és újra szívesen elolvasunk. Ez is egy ilyen történet és jól mutatja, mekkora hatása lehet egy kutyának az ember életére. Be kell vallanunk, nem tudjuk, hogy ez a történet igaz-e, vagy sem de olyan gyönyörű, hogy meg szeretnénk osztani.

Friss bejegyzések

Népszerű bejegyzések