2017. 04. 14
Másnap már műtöttek is. Két hét múlva a szövettan azt mutatta, hogy rosszindulatú.

2017. 04. 10
Abdel Hameed Alyousef megkeseredett arccal szorítja magához a számára legnagyobb kincseket a világon, a 9 hónapos Ahmedet és Aya ikreket. Sajnos mindketten meghaltak.

2017. 04. 09
Több ezer kilométert repült szerencsétlen madár, majd ilyen fogadtatásban volt része.

2017. 04. 08
A tehetségkutató műsorokban számos olyan fiatallal találkozhatunk, aki teljesen megbízik a saját képességeiben, és mindennél jobban szeretné, ha a szakképzett zsűri is elismerné a tudását.

2017. 04. 07
Vannak olyan történetek, amit újra és újra szívesen elolvasunk. Ez is egy ilyen történet és jól mutatja, mekkora hatása lehet egy kutyának az ember életére. Be kell vallanunk, nem tudjuk, hogy ez a történet igaz-e, vagy sem de olyan gyönyörű, hogy meg szeretnénk osztani.

2017. 04. 02
Mikor a Smith család második kislánya Poppy megszületett, élete első hónapját az intenzív osztályon töltötte. Az orvosok megállapították, hogy Moebius betegségben szenved, ami az arcizmok fejlődésére van hatással, ezek rendellenes fejlődése megnehezíti az evést és az ivást.

2017. 04. 02
Billynek a kutyusnak nem igazán volt jó élete és ha nem találkozik aznap azzal a jószívű hölggyel, akkor ma biztos, hogy nem élne.

2017. 03. 30
Filip Kwansky csupán kétéves volt, amikor édesanyja a rák egyik agresszív formája miatt elhunyt. Filip és édesapja, Piotr, szülőfalujukba temette őt, Lengyelországban. Apa és fia igyekezett összeszedni magát és az Egyesült Királyságba költözött, hogy újrakezdjék életüket. Nem tudták, hogy megpróbáltatásaiknak itt még nincs vége.

2017. 03. 25
Mikor valaki meghal, a családtagok sokszor kitesznek a baleset helyszínére az útra valamit, ami emlékként szolgál. Ez gyakran egy egyszerű fehér kereszt, de lehet valamilyen plüss állat, virág vagy valami más tárgy is.

2017. 03. 20
A hajléktalanok élete nagyon nehéz. A spanyol anyanyelvű Jose Antonia pontosan ilyen életet él. Nem rég azonban meglepetés érte.

Friss bejegyzések

Népszerű bejegyzések