2016. 11. 16
Janey Cutler, skót nyugdíjas aki Glasgowban él, és tudatában van azzal, hogy már 80 éves, azonban családja felbuzdította, hogy vegyen részt a “Britain’s Got Talent” tehetségkutató műsorban.

2016. 11. 07
Hiszed azt, hogy sokszor egyetlen fotó is több érzelmet válthat ki belőlünk, mint egy-egy film? Ha eddig nem hittél ebben, akkor biztosak vagyunk abban, hogy ez a történet után másként fogsz erre gondolni. Egy házaspár minden évben készített egy fotót ugyanazon a helyen.

2016. 10. 16
Benedek Viktóriának nehéz gyerekkora volt, szülei elhagyták, és jelenleg keresztanyukájánál lakik. A lány azért jött az X-Faktorba, hogy megmutassa szüleinek, mire képes!

2016. 09. 21
Több ezer ember hal meg naponta az idősek otthonában, kórházak falai között. Sokan közülük csak arra vágynak, hogy valaki meglátogassa őket, vagy legalább telefonon érdeklődjenek felőle. Sajnos manapság sokan annyira elfoglaltak, (még a közeli családtagok is), hogy nem tudják fenntartani a kapcsolatot a rokonokkal és sajnos olyan esetek is vanna, amikor a szülőket is magukra hagyják. Éppen ezért, rengeteg idős ember van, aki élete végén magányos lesz. Szomorúan, keservesen és csalódottan távoznak az élettől és sokan idő előtt meghalnak.

2016. 09. 18
Hihetetlenül jól sikerült kollázs-klip járta be a napokban a világhálót. Mark Ronson és Bruno Mars Uptown Funk című száma amúgy is a toplisták élén jár, de ezzel az új klip-feldolgozással még lendítettek egy nagyot a kedveltségén.

2016. 09. 09
Pici műanyag tasakba zárják oxigén ésv íz kíséretében a halakat, teknősöket.

2016. 07. 25
Ha a legfontosabb emberek az életünkben már idősek és betegek, nem szabad öregek otthonába dugni őket, mert ott gyakran belehalnak a szomorúságba. Dr. Kenneth Dupinkifejlesztett egy mobilházat, hogy édesanyja is családjával lehessen utolsó éveiben.

2016. 07. 25
Nehéz végignézni a videót, de ez egy komoly probléma, oszd meg, ha segíteni akarsz!

2016. 07. 25
A hihetetlen történet egy faluban, Ayolasban történt, amely Paraguayban található. 2014 nyarán a lakosságot evakuálták a történelem egyik legszörnyűbb vihara miatt, de az állatokat hátrahagyták.

2016. 07. 25
A következő történetet egy férfi írta a Facebook-on egy kisfiúról: "Egy ideig egy ember minden vasárnap tűzött nekem egy rózsát a ruhám hajtókájára. Mert kaptam egy virágot minden vasárnap, ez egy szép gesztus volt, semmi különös a városban, ahol lakom. De egy teljesen normális vasárnapon történt valami különleges. Én épp elhagytam a templomot, amikor egy kisgyerek megállított. Egyenesen hozzám lépett, és azt mondta: "Uram, mit kell ezzel a virággal?"

Friss bejegyzések

Népszerű bejegyzések