2017. 04. 02
Mikor a Smith család második kislánya Poppy megszületett, élete első hónapját az intenzív osztályon töltötte. Az orvosok megállapították, hogy Moebius betegségben szenved, ami az arcizmok fejlődésére van hatással, ezek rendellenes fejlődése megnehezíti az evést és az ivást.

2017. 04. 02
Billynek a kutyusnak nem igazán volt jó élete és ha nem találkozik aznap azzal a jószívű hölggyel, akkor ma biztos, hogy nem élne.

2017. 03. 30
Filip Kwansky csupán kétéves volt, amikor édesanyja a rák egyik agresszív formája miatt elhunyt. Filip és édesapja, Piotr, szülőfalujukba temette őt, Lengyelországban. Apa és fia igyekezett összeszedni magát és az Egyesült Királyságba költözött, hogy újrakezdjék életüket. Nem tudták, hogy megpróbáltatásaiknak itt még nincs vége.

2017. 03. 25
Mikor valaki meghal, a családtagok sokszor kitesznek a baleset helyszínére az útra valamit, ami emlékként szolgál. Ez gyakran egy egyszerű fehér kereszt, de lehet valamilyen plüss állat, virág vagy valami más tárgy is.

2017. 03. 20
A hajléktalanok élete nagyon nehéz. A spanyol anyanyelvű Jose Antonia pontosan ilyen életet él. Nem rég azonban meglepetés érte.

2017. 03. 03
Mindenki biztos volt abban, hogy a nő terhessége szövődménymentesen fog lezajlani. Ennek ellenére olyan dolog történt, amire senki nem számított. És egyszerre nem is egy.

2017. 02. 01
Elena Desserich olyan volt, mint bármelyik másik kislány az ő korában. Szeretett rajzolni (rózsaszín volt a kedvenc színe), és tanár szeretett volna lenni, amikor felnő.

2017. 01. 29
Teljesen igaz az a megállapítás, hogy egy gyermek érkezése óriási változás egy nő és egy pár életében. Egy varázslatos esemény ez, mely a család történetében örökké megmarad.

2017. 01. 23
2017. 01. 21.: Erre a napra mindenki emlékezni fog. Fájóan. Egy egész ország gyászol. Néma ködbe burkolóztak a városok, a házak, mely ködben érezhető a düh, a félelem, az üvöltő tehetetlenség. Csak ülünk, és nem tudjuk kifejezni, mit érzünk valójában. Görcs a gyomrodban, gombóc a torkodban, és egy könnycsepp csordul végig az arcodon…

Friss bejegyzések

Népszerű bejegyzések