Itt volt az ideje!Nem megy vissza dolgozni teljes állásba Szinetár Dóra - derül ki a Budapesti Operettszínház 2018/2019-es műsortervéből. A népszerű színésznő havonta csak 1-2 alkalommal lesz látható az Ének az esőben című darabban. Sokan találgatták, hogy valószínű az vezetett ehhez a döntéshez, hogy Dóra harmadik gyermeke Down-szindrómával született, ám erről szó sincs - mondta el a Borsnak.

'Benji csodálatos kisfiú, mindenki el van ájulva tőle, hogy milyen szépen fejlődik. Vannak fejlődési szakaszok, amelyekben a korát is meghazudtolóan előre jár, végtelenül ügyes, értelmes és okos. Nincs szüksége több törődésre és odafigyelésre, mint egy vele egykorú babának. Nem az ő fejlődése az oka annak, hogy még itthon maradok, nincs extrán igénye rám' - mondta el a lapnak, hozzátéve, Marci és Zorka születésénél is így tett, hiszen szeretné kihasználni a babázás minden édes pillanatát.

Az pedig Dóra tehetségét és megbecsültségét mutatja, hogy akkor tér vissza valamelyik szerepébe az Operettnél, amikor szeretne.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!