2017. 04. 02
Haha, erre a viccére ki emlékszik? Szegény Hofi már nincs köztünk egy jó ideje...

2017. 04. 02
A terhessége végén járó anyuka felháborodva osztotta meg véleményét az interneten. A brit Southern Rail munkatársainak sztrájkja miatt a vonatok csak ritkábban, illetve jelentős késésekkel közlekednek, az utasok pedig csak zsúfolásig telt kocsikban utazhatnak.

2017. 03. 21
Itt a tavasz, a fák már rügyeznem! Hamarosan gyönyörködhetünk a virágokban. A virágültetéshez szeretnénk pár praktikus tanácsot adni. Melyik virág milyen körülményeket szeret, stb.

2017. 03. 11
Annak azért örülök, hogy engemet nem ilyen tanárnők tanítottak, mert akkor valószínűleg még mindig az általános iskolai padot koptatnám…

2016. 12. 29
“Te túl jó vagy hozzám” – az ilyen béna szövegeken már rég túl vagyunk, most összegyűjtöttünk 18 szakítási indokot napjainkból.

2016. 12. 27
Az ajtó szimbóluma nagyon fontos szerepet tölt be az ezotériában. Utalhat a múltra, hiszen egy elmúlt, megélt életszakasz után az ajtók „bezáródnak”. A nyitott ajtó azonban legtöbbször arra szolgál, hogy „utat mutasson”, belátást engedjen a jövő és a változások felé.

2016. 10. 08
Mindenkinek van otthon serpenyője, vagy akár wokja, amit előszeretettel használ az életek készítésére. De azt tudjátok, hogy a nyelénél található lyuk nem csak a felakasztására használatos?

2016. 10. 06
Talán csak a nők tudják igazán átérezni, mennyi gond is történik egy nap. Általában gúnyolódnak is velük a férfiak, akik szerint ezek nem is igazi problémák. Az alábbi képeket megnézve rájössz, hogy te is jártál ár így - persze ha női olvasónk vagy.

2016. 10. 04
A takarítás még soha nem volt ilyen egyszerű és gyors – mindössze annyit kell tenned, hogy emlékezz ezekre a trükkökre amiket találtunk.

2016. 09. 27
Bemennek a lakásba, megbújnak a szekrényben, a háziállatokra is rossz hatással vannak. Borzasztó sok kellemetlenséget tudnak okozni a vándorpoloskák. Szerencsére van rá mód, hogy egy egyszerű házilag elkészített keverékkel távol tartsuk őket az otthonunktól.

Friss bejegyzések

Népszerű bejegyzések