Döntést kellett hoznia!
Kemény két hónapon van túl a Majoros család. Hajninál egy éve diagnosztizálta orvosa a nyitott hasfalat, ami nemcsak esztétika szempontból volt kellemetlen, de fizikálisan is megviselte, alig tudta a kisfiait felemelni.

Nem akarta tovább halogatni a műtétet, ezért két hónappal ezelőtt kés alá feküdt. Szerencsére a műtét tökéletesen sikerült, de Hajninak nagyon vigyázni kellett magára, még a kétéves kisfiát sem tehette be utána az ágyba, nehogy felszakadjanak a friss sebek.

Dundika három napot töltött a pécsi kórházban, utána pedig nehéz döntést hozott: hat napig családjától távol, az egyik barátnőjénél lábadozott Pécsen. Ahogy a Story magazinnak magyarázza, azért nem ment rögtön haza, mert nagyobb biztonságban tudta magát az orvosa közelében. És nem utolsó sorban pihennie is kellett. Természetesen eléggé hiányoztak a fiúk, de utána bepótolta a távollétet.

A lábadozási időt követően most gyógytornázni kezdett, és szeretné majd, ha idővel olyan lenne a hasa, mint amilyen régen volt. Az orvosa szerint ennek nincs is akadálya. Addig természetesen még hosszú az út, folyamatosan terhelik a hasizmát, és persze életmódot is kell váltania, egészségesebben kell étkeznie, hogy meg is tarthassa a jó alakját – mondja Hajni, aki nagyon örül, hogy végül rászánta magát az operációra, mert már újra szeret tükörbe nézni, tetszik neki, amit lát.