Neked mi az erősséged?
Kos

Neked inkább intuitív az intelligenciád. Minden helyzetben ösztönösen ismered fel a lehetőséget. Nem félsz bízni a zsigeri megérzéseidben és kockázatot vállalni sem. 

Bika

Téged leginkább a testi-kinesztetikus intelligencia mozgat. Ez azt jelenti, hogy a tested és a lelked nagyon hatékonyan hangolod össze, az izmaidban pedig nem csak erő, emlékek is raktározódnak.

Ikrek

Biztos sokszor hallottad már, hogy az Ikrek remek kommunikátorok. Így most sem ér majd meglepetés: a te intelligenciád a nyelvben tökéletesedik ki. Minden helyzetben megtalálod a leghatékonyabb kifejezőmódot és bárkivel szót értesz.

Rák

Téged az intraperszonális intelligencia jellemez leginkább, azaz képes vagy tökéletesen megérteni az érzéseidet, érzeteidet és “együttműködni” magaddal. 

Oroszlán

A te intelligenciád módfelett kreatív. Bármilyen helyzethez és emberhez képes vagy alkalmazkodni és kihozni a legtöbbet az adott szituációból.

Szűz

Téged logikai intelligenciával áldottak meg a csillagok. A hipotézisgyártásban és a tézis igazolásában is legyőzhetetlen vagy, az összefüggéseket pedig senki nem látja át nálad jobban.