Hihetetlen felvételek.A családalapítás a világ egyik legtermészetesebb dolga. Számos családban születnek ikrek de a gyermekek nem mindig egészségesek vagy néhányan a szülés után hamar meghalnak.

1991-ben a McCaugheys családnál is bekövetkezett a csoda - írja a Lifebuzz. Bobbi és Kenny McCaughey egyszerű életet éltek az Egyesült Államokban, Des Moines-ban, Iowa államban. Nagy családról álmodoztak, de sajnos Bobbinak hormonproblémái voltak.

De szerencsére Bobbi terhes lett s ennek nagyon örült mindenki. Már nagyon várták a kis jövevényt.  Megszületett Mikayla Marie, 1996.  január 3.-án. De az édesanya még több gyereket szeretett volna. Bobbi hormonkezeléseket kapott és ismét terhes lett. Ez alkalommal hetesikreket várt.

A gyerekek születésével nagyon sokat foglalkozott a média, a Time Magazine és az The Oprah Winfrey Show is hírt adott róluk. A család sok pénzadományt kapott és az iskoláztatáshoz is kaptak anyagi támogatást.

Aikor a gyerekek 10 évesek lettek, a család úgy döntött, nem szeretne már a nyilvánosság előtt szerepelni. Azóta nem is szerepeltek a hírekben. Eddig:

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!