Nem mindennapos eset történt ezzel a két gyerekkel!Maga a Rendőr osztotta meg ezt a bejegyzést a facebookon, ahol eldicsekedett vele, hogy mit tett ezzel a két kis gyermekkel. Szerintem ezt el kell olvasd :)

'Hogyan szerezz örömöt a gyerkőcöknek? Hát így!

Állok,vagyis ülök a cégesautóban egy bevásárlóközpont parkolójában.
A szokásos dolgomat csinálom az autóban... mikor arra leszek figyelmes,hogy egy apuka és 2 gyerkőce nézi a rendőrautót és közben mutogatnak felém. Nem tulajdonítottam neki nagy szerepet...

Egyszer csak arra leszek figyelmes,hogy valaki kopogtat az ablakon.
Kinézek,semmi,mondom biztos képzelődök. Majd amikor lejebb vittem a tekintetemet megláttam a kissrácot. Lehúzom az ablakot erre a kissrác:
-Csókojom jendőrfijú! Lacika vagyok. Ha nagy leszek énis jendőr szeretnék lenni,mert szeretem a jendőrautókat! A nagyhugommal megszeretnénk Önt arra a dologra kérni,hogy az apukám le telefonozhatja a rendőr autót? Engemet is meg a nagyhugomat is le telefonozhatja? Viki is szereti ám a rendőr autót!
Én: Szia Lacika! Ennek nagyon örülök,hogy rendőr szeretnél lenni! Persze,hogy le telefonozhat titeket édesapátok,hívd ide Vikit.
Erre Lacika nagy mosollyal az arcán elkezd a kislány felé rohanni,majd megragadj a nővére kezét és együtt szaladnak felém, közben ordítva hogy 'Apa siess te is,te telefonozol minket!!'

Ezek után oda állnak a szolgálatiautó mellé és elkészül az a kép amire mindeddig vártak. Eközben énis lefotóztam őket mert vagányul néztek így ki Persze több kép is készült,mert megengedtem nekik,hogy alaposabban szemügyre vegyék a kocsit. :)
Az apuka tiszteletét fejezte ki irántam és megköszönte,hogy így ismeretlenül is foglalkoztam a gyerekek kívánságaival. Lacika is megköszönte. Viki meg azt mondta,hogy sohasem fogja elfelejteni ezt a napot.  '

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!