Őszintén beszélt az okáról!A közönséget és a színházi társadalmat is elszomorította Kulka János döntése, miszerint a jövőben már nem áll színpadra. Többen találgatták felmondása okát, és nem is jártak messze az igazságtól.

A hot! magazinnak a színész egyik közeli barátja feltárta az okokat:

„Az orvosok szerint a csodával határos, hogy képes volt két év alatt szinte teljesen felépülni az egyi infarktusból – meséli a barát. – Nagyon súlyos volt az állapota, de a rendszeres gyógytornának és az emberfeletti kitartásának köszönhetően mára újra teljes értékű életet élhet. Még konditerembe is jár rendszeresen! Ami viszont szomorú, hogy a beszéd még nem megy neki tökéletesen: bizonyos szavakat nehezen formál, és az is megesik, hogy nem jutnak eszébe a szavak. – folytatja a bennfentes. – Ez az állapot egyelőre nem összeegyeztethető a hivatásával. Addig folytatódik a rehabilitáció, amíg nem tud megfelelően beszélni.”

A barát a lapnak azt is elárulta, hogy a színész rendszeresen jár orvosi ellenőrzésre és vizsgálatokra, mert szeretné megelőzni, hogy újra megtörténjen a tragédia. Vérhígító gyógyszert is szed ennek érdekében. Szerencsére Kulka János testvérére, Janinára nemcsak testvérként, hanem orvosként is számíthat, mindent megtesz, hogy a színész a legjobb szakemberekhez kerüljön – zárta a beszélgetést a barát, aki bízik benne, hogy eljön az idő, hogy Kulka János visszatérhet a színpadra.

 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!