Vele érkezett!Shane Tusup felesége Hosszú Katinka nélkül, édesanyja oldalán érkezett meg a 60. Az Év Sportolója Gálájára. A sajtóban már napok óta arról cikkeznek, hogy a sztárpár házassága válságba került.

Katinka a Facebookon megerősítette, hogy kapcsolatuk valóban nehéz szakaszon megy keresztül. Hosszú Katinka férje után nagyjából 15 perccel, egyedül érkezett meg a gálára.

Nem Katinkával érkezett Shane a sportolók gálájára

 

A férfiaknál Baji Balázs, Liu Shaolin Sándor és Szatmári András közül kerül ki a 2017-es Év Sportolója, aki csütörtökön a Nemzeti Színházban sorra kerülő M4 Sport-Az Év sportolója gálán veheti át elismerését. Így biztosan új győztest avatnak, korábban ugyanis még egyikük sem nyert a szavazáson.
    
A nőknél Babos Tímea, Hosszú Katinka és Márton Anita közül kerül ki az első. Babos és Márton első elismerését vehetné át, míg Hosszú hatodszor bizonyulna a legjobbnak, ezzel megközelítve a csúcstartó, hétszeres győztes Egerszegi Krisztinát.
    
A Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) által 60. alkalommal kiírt szavazáson 436 sportújságíró vett részt, a 11 kategóriában az ő voksaik szerint alakult ki a sorrend. 
    
Az év legjobb edzője Cseh Sándor, Ambros Martin vagy Shane Tusup lesz. Az év csapata a hagyományos csapatsportágakban a férfi kosárlabda-válogatott, a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata és a Szolnoki Dózsa férfi vízilabdacsapata közül kerül ki, míg az egyéni sportágak csapatversenyeinek legjobbja a 4x100-as férfi gyorsúszó váltó, a női kajaknégyes vagy a tenisz Davis Kupa-csapat lehet.
    
Az év labdarúgója címet a férfiaknál Gulácsi Péter, Davide Lanzafame vagy Nikolics Nemanja, míg a nőknél Csiszár Henrietta, Jakabfi Zsanett vagy Vágó Fanny veheti át.
    
Az elismertek ZEMA Porcelánmanufaktúra által kifejezetten erre az alkalomra tervezett és készített, 21 karátos arannyal díszített díjat vehetnek át.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!