Mutassuk meg mindenkinek egy megosztással!TEGNAP KÉSŐ DÉLUTÁN EGY DUNÁN- TÚLI KISVÁROSBAN, ELTŰNT EGY ÖTÉVES KISGYEREK. KISFIÚ, AKI KÖLYÖKKUTYÁKKAL JÁTSZVA KÓBOROLT EL A VÁROS SZÉLÉRŐL, KIMERÜLT, DE SZERENCSÉRE KOMOLY BAJA NEM ESETT.

A fiúcska kiskutyákkal játszott, eközben kódorgott el annyira, hogy eltévedt a városhoz közeli erdőben. Több órát töltött egyedül és a zsebében maradt csoki eszegetésével űzte el az éhségét, amíg tudta.

A környéken óriási mozgósítás kezdődött a beszámoló szerint. A szülők először gyermekrablásra gyanakodtak, ezért a rokonok és a társasház többi lakója segítségével elkezdték keresni a fiút. 
 


Közben a település egyik hajléktalan párja szerencsére rátalált a kisfiura és a maguk módján gondjukba vették. Megnyugtatták a rémült gyermeket, majd a szerény élelmükből meg is etették. Mire este a szülök rátaláltak a kisfiura, már egy nyugodt, mosolygós kissrácot tudtak magukhoz ölelni. 

Mindenkinek könny szökött a szemében és nem győztek hálálkodni a jótevőknek! Ezért nem a külső alapján, hanem a cselekedetei szerint kell egy embert elfogadni! 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!