Nem akartam elhinni azt, ami ezután történt!A szülészeten feküdtem, minden rendben volt, kitűzték a napot mikor mehetek haza. A babás szobában feküdtem ahol a kicsik velünk voltak. 

Egyszer megjelent a növér, közölte, hogy 'pakoljak össze mert kell a hely, a főorvos lánya szül!' Szó szerint kint ültem a váróteremben és vártam, hogy jöjjön értem valaki. A vicc az volt benne, hogy előbb tették ki a szűröm mint ahogy kellett volna. Újszülött gyerekkel a kezemben nagyon szuper volt üldögélni a huzatos váróteremben. 

Másik eset: műtöttek, és a kórteremben ébresztettek fel. Minden ok. Viszont egy kis idő múlva nem kaptam levegőt. A szobatársam csengetett a növérnek, a nővérke megjelent és ordítani kezdett: 'VEGYEN LEVEGŐT!!!' DE HOGY??? Hiszen nem tudtam levegőt venni. Hogy tudjak mély levegőt venni? Csak ordított: 'vegyen levegőt mert tüdőembóliát kap!' Ez legalább 3 alkalommal ismétlődött meg. Rettegtem mikor kapkodhatok levegő után... 

Következő eset, ami itt történt: Sógornőm epe műtétre feküdt be. Kómába esett és meghalt. Ő is rosszul lett műtét után de a szobatársak hiába ordítottak orvosért vagy nővérért, senki nem ment! 

Olyan sokáig volt eszméletlen hogy kómába esett és később meghalt. Salgótarjáni Kórház jó és szép hely. De csak az menjen oda aki meg akar halni.' 

 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!