Még egy éve sincs hogy elhunyt Klapka György.Egy éve sincs, hogy elhunyt Klapka György, a vállalkozó családja máris darabjaira hullott. Kiderült: a rokonok nagyon nincsenek jóban egymással.

Hónapokig tartott a huzavona, ki mit örököljön Klapka György vagyonából, a hagyatéki tárgyalás lezárása egészen júliusig húzódott. Kiderült, a családtagok azóta sem békültek ki egymással, a Ripost megkeresett egy rokont, aki meglepő tényekről vallott a családnak.

„Még az apjukhoz, a temetőbe se jár ki mindegyik gyerek. Dennis nem vesz fel a telefont Marikának, aki ennek ellenére is sokat segít a fiúnak: többször küldött neki bútorokat, hogy be tudja rendezni a lakását. Hála az nem volt! A Klapka Üzletház alkalmazottjai pedig nem mehetnek a családi házhoz segíteni valami oknál fogva. Gyurit a guta ütné meg, ha látná, mi történik! Marinak pedig muszáj lesz jobban odafigyelnie az egészségére, nehogy még jobban tönkretegyék lelkileg ezek a botrányok. Egyszer már került kórházba a stressz miatt...' – nyilatkozta a lapnak a rokon.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!