Ezt ígérik a csillagok!Kos (március 21.-április 20.)

Reményteli napnak néz elébe, kedvezőek a feltételek, hogy minden feladatával időre végezzen. Tervezze meg jó előre az egész napját, hogy legyen ideje a kikapcsolódásra is. Ne feledkezzen meg a sportolásról sem, végezze akár egyedül, vagy társaságban mindenképpen hasznos. Ám, ha izgalmasabb programja akadna, ami közelebb áll a szívéhez, akkor felcserélheti a sorrendet.

Bika (április 21.-május 20.)

Ne beszéljen rébuszokban, mert félreérthetik. Csak akkor tud a dolgok végére járni, ha nem tér ki a kellemetlen dolgok elől sem, hanem belevág a kellős közepébe. Fogalmazza meg a mondanivalóját, szedje össze az érveit és az ellenérveit, mert csak így tud megfelelően kommunikálni valamint logikusan érvelni. Ahogy a mondás tartja: szóból ért az ember.

Ikrek (május 21.-június 21.)

Szeszélyes és a hangulata hullámzó, ezért összeütközhet a környezetével. Vigyázzon, hogy a munkahelyére ne vigye be a rosszkedvét vagy a túlérzékenységét, mert könnyen félreérthetik a kollégái, a főnökéről nem is beszélve. Nem lenne szerencsés, ha a pillanatnyi hangulatingadozása miatt hátrány érné, ezért inkább a humorával próbálja elkendőzni szomorkás kedvét.

Rák (június 22.-július 22.)

Lelkében rend van, mindenkivel szót ért, és nincs az a téma, ami miatt fölizgatná magát. Sokkal könnyedebben néz szembe a napi kihívásokkal, nem aggodalmaskodik semmin. Szeretetre valamint gondoskodásra vágyik, és szívesen kényezteti a párját. A jegyében járó Vénusznak köszönhetően vonzereje magnetikus, az érzéki kisugárzásának a társa sem képes ellent állni.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)

Amennyiben szeretné elkerülni a földrengésszerű változásokat, akkor ne rontson ajtóstul a házba! Ne engedje, hogy az érzelmei vagy az indulatai, esetleg a sértett hiúsága irányítsák! Sok előnye származhat belőle, ha alszik rá egyet. Lehet, hogy jó az elgondolása, és nem kizárt, hogy igaza is van, mégse hamarkodja el a lépését. A kimondott szónak következménye van.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)

Ne üljön ölbe tett kézzel, ha új állás után vágyik! Ugyan ritkán, de előfordul, hogy nem kell tennie egy lépést sem azért, hogy egy másik munkahelyen dolgozzon. Most az égiek nem adják könnyen, meg kell dolgoznia, hogy megtalálja a kedvére való munkát, ahol kiteljesedhet. Inkább fektessen be energiát, mint hogy megmaradjon egy olyan munkahelyen, ahol nem érzi jól magát.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)

Minden gondja és baja egy szempillantás alatt elszáll, amikor a szeretteivel tölti az idejét. Igyekezzen harmóniát, békét teremteni otthonában, hiszen csak így képes kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtani az élet más területén is. Lepje meg a párját valami csekélységgel, párszor biztosan célzott rá, hogy szíve mélyén mire vágyik. Lehet, hogy nem is anyagi jellegű dologról van szó.

Skorpió (október 23.-november 21.)

Magányosnak érzi magát, habár semmi oka sincs rá. Mindezt csak a gondolata sugallja, és mivel nehezen tudja kontrollálni, akár depresszióba is süllyedhet. Ezért mihamarább tennie kell ellene, hogy kizökkenjen ebből a letargikus hangulatból. Hasznos, ha jól ki tudja beszélgetni magát, vagy ha valamilyen kedvére való sporttevékenységet űz. Egy szelet csoki is segíthet.

Nyilas (november 22.-december 21.)

Ne érezze magát szerencsétlennek, csak mert a szerelem pillanatnyilag elkerüli. Volt is, meg lesz is még kapcsolata, és akkor újra úszni fog a boldogságban. Legyen még egy kicsit türelmes, és várja meg, amíg a szerelem újra váratlanul betoppan az életébe. Addig se búslakodjon, hanem tanuljon a hibáiból, és elemezze ki, mi volt az oka, hogy véget ért a szerelem a párjával.

Bak (december 22.-január 20.)

Csak azt higgye el, amit saját szemével lát, s amiről meggyőződött személyesen is, ne hallgasson senkire! Ne üljön föl mende mondáknak, ne alkosson megalapozatlanul véleményt, még mielőtt alaposabban nem ismeri a körülményeket. Máskülönben elhamarkodott ítéletével konfliktusba keveredhet, és veszteség érheti, mert elszalaszthat jobbnál jobb lehetőséget.

Vízöntő (január 21.-február 19.)

Mindent elér a mai napon, amire csak vágyik, mégsem lehet felhőtlen az öröme. Sajnos nincs tekintettel senkire, saját magát helyezi előtérbe másokkal szemben, így a népszerűségi mutatója nagyon mélyre süllyed. Legyen megfontolt a szerelemben is, mert ha ott sem képes alkalmazkodni, akkor könnyen egyedül találhatja magát. Időnként hasznosabb, ha háttérbe húzódik.

Halak (február 20.-március 20.)

Összes energiáját mozgósítsa, hogy legyőzze kényelemszeretetét. Égetően nagy szükség van, hogy a fölösleges kilóitól megszabaduljon, hisz itt van a strandszezon. A cél eléréséhez elhatározás is kell, de az még édeskevés, a legfontosabb, hogy a célját meg is valósítsa. Idáig talán nem volt különösebb ösztönző erő, de új szerelem van kilátásban, amiért már érdemes fáradoznia.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!