Most megtudhatsz valami fontosat az előző életedről! Készen állsz?
Nem tudni, mennyi előző életet éltél már. Könnyen lehet, olyan fiatal lélek lakik benned, aki mindössze pár élet tapasztalatával érkezett a Földre, de az is lehet, száz és száz, sőt akár ezer élet húzódik a hátad mögött. A múltból feladatokat hozhattál a mostani életedbe, ezért választásod, döntésed segíthet egy kicsi részletet felfedni abból, amiről valójában csak nagyon keveset tudhatsz. Vajon ki lehettél a mostani születésed előtt? Ez az izgalmas személyiségteszt segít a válaszban.

Nem kell mást tenned, csupán választani egyet a három színes virág közül. Ne akard erősen, inkább csak hagyd és bízd a választást a tudatalattidra. Amelyik színnél a legintenzívebb hívást érzed, az a te virágod, a mögött rejlik a te üzeneted. Nos, melyik színt és virágot választottad, és ki voltál az előző életedben?

előző élet reinkarnáció személyiségteszt

Ha a kékvirágot választottad

előző élet reinkarnáció jelek teszt

Az előző életedben bámulatos kommunikációs készséggel rendelkeztél, ha a kék színű virágra esett a választásod. Könnyen lehet, tanárként, ügyvédként, tanácsadóként élhetted a mindennapjaidat, vagy olyasvalaki lehettél, aki nagy tiszteletnek, népszerűségnek örvendhetett. Amikor beszéltél, mindenki rád figyelt. Becsületes, őszinte és megbízható ember voltál, aki mindenkor figyelembe vette a többi ember érdekét is. A jelenlegi életedben is szinte biztosan kiváló kommunikációs készséged, rendkívül sportszerű vagy másokkal legyen szó az élet bármely területéről, őszinteség és becsületesség jellemez. Szívesen segítesz és szívesen tanítasz másokat. Könnyen lehet, most is hasonló munkát végzel, mint a korábbi életedben.

Ha a korallszínű virágot választottad

előző élet reinkarnáció jelek

Már biztosan több előző életben is elképesztően tehetséges lehettél, ha a korall színű virágot választottad. Különlegesen kreatív ember vagy, akit erősen vonz a művészet. Szereted a zenét, a festészetet, ami nem meglepő, hiszen az előző inkarnációdban is festhettél, zenét komponáltál vagy éppen íróként kerested a kenyeredet. Ha a benned lévő kreatív energiákat nem használod, mert azt gondolod, nem vagy tehetséges, a lelked zaklatott és nyugtalan lehet. Ebben az esetben próbálj befelé figyelni, minél többet meditálni, hogy meghallhasd a lelked üzenetét, hogy kideríthesd, miben lehetnél igazán sikeres, és hogyan és mivel tudod a tehetségedet a leginkább kibontakoztatni. Ebben az életedben éppen az a legfontosabb feladat, hogy megismerd önmagad, fölfedezd a benned rejlő képességet és rendkívüli tehetséget. Hidd el, ott van benned, hozd felszínre és használd minél többet. A boldogságot, az életed értelmét találhatod meg.

Ha a zöldszínű virágot választottad

Gyógyító, orvos, ápoló, lelki segítő vagy akár állatorvos lehettél az előző életedben, ha a zöld virágot választottad. Olyasvalaki lehettél, aki a természetéből adódóan önzetlenül segített másoknak. Mindenkinek a segítségére siettél, aki kérte tőled. Ismerted a gyógynövényeket, a spirituális gyógymódokat, a testet és a lelket egyaránt gyógyítottad. Gyakorlott lehettél a gyógyászati kérdésekben, könnyen meg tudtad állapítani, az egyes betegségekre, milyen gyógymód a legalkalmasabb. Nagyon sokan kerestek fel, sokan tiszteltek, szerettek és elfogadtak téged. Gyógyítói képességedet a jelen életedben is használhatod. Könnyen lehet, máris orvosként vagy spirituális gyógyítóként dolgozol. Ha még nem tetted volna, hamarosan a felszínre hozhatod a benned rejlő különleges képességedet is.