Ultimátumot adott Gábornak!Csodálatos pár, rengetegen irigylik azt az erős köteléket, szerelmet, szeretetet, harmóniát, ami Várkonyi Andrea és párja, Bochkor Gábor között van. Azt azonban csak kevesen tudják, hogy félelmek még bennük is vannak. Erről Andi mesélt a Story magazin téli számában.

„Gábor fél az öregedéstől. Mindig azt hangoztatja: irreális, hogy ennyi idősen így nézek ki. Attól tart, hogy majd egy kedd este még így fekszem le, és másnap reggel, mikor felébredünk, ott leszek neki megvénülve… Tehát majd egyik napról a másikra fogok hirtelen úgy kinézni, hogy a természet megkövetelné – mondja nevetve Andi, aki azt is elmondta ő mitől félti párját.

„A dohányzás miatt féltem. Az édesapja infarktusban halt meg elég korán, és ez komoly rizikófaktor. Van bennem tehát egy jókora félsz, de Gábor a saját egészségével kapcsolatban sokkal lelkiismeretesebb, mint én a sajátommal, annak ellenére, hogy én vagyok az orvos – folytatja a szépséges műsorvezető, akit azért az megnyugtat, hogy kevés 53 éves dohányzó férfinak van olyan laborlelete, mint Gábornak. Tudom, hogy őt is zavarja, szerintem, ha le tudná tenni, le is tenné. De amikor abbahagyta, én könyörögtem neki, hogy gyújtson rá, különben elválunk…”

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!