Az élet furcsa dolgokat produkál, legfőképpen akkor, amikor a legkevésbé várnánk. Így volt ez a Vanderleek család esetében is, ahol az édesapa Drew egyedül hagyta kocsijában két gyermekét egy rövid időre. Ennek szörnyű következménye lett, melyet egyetlen szülőnek sem kívánunk.A kétéves Logan meghalt és édesanyja Lisa most szeretné minden szülő figyelmét felhívni egy fontos dologra. Talán így megelőzhetjük azt, hogy ez másokkal is megtörténjen, írta a People Magazine.

Egy meleg augusztusi napon történt ez. Az apa, Drew Vanderkleed épp a nagypapát vitte ki a tanyára, hogy valamit megjavítsanak, amihez csak néhány percre volt szükségük. Eközben Logan nővérével az autóban ült és várt.

Ezután minden nagyon gyorsan történt.

Ezt pedig a Love for Logan nevű oldal Facebook oldalán az édesanya Lisa írja le:

-Férjem és a nagypapa kiszálltak az autóból, hogy gyorsan lemossák a régi kocsinkat, eközben a két gyereket ott hagyták az autóban. Mivel onnan, ahol dolgoztak jól látták a gyerekeket, megengedték nekik, hogy a kocsiban maradjanak miközben be volt kapcsolva a légkondicionáló.

A fiunk úgy döntött lehúzza az ablakot hogy mondjon valamit az apjának, aztán ismét becsukta azt. Az ablakot egy gombnyomással lehet kinyitni és a gomb jobb oldalának megnyomásával becsukni.

Lisas úgy gondolta, hogy Logan az ülésen feltérdelt, kinyitotta az ablakot, kihajolt rajta és amikor be akarta csukni az ablakot és megnyomta a gombot, a feje beszorult.

Aztán az édesapa visszament a kocsihoz és látta, ahogy fia az ablakba beszorult fejjel ül. Azonnal hívták a mentőhelikoptert és a kisfiút a legközelebbi kórház elsősegély osztályára szállították.

Az orvosok azonnal kezelésbe vették Logant de sajnos nem sok jóval kecsegtették a szülőket. A kisfiú túl sok ideig volt oxigénhiányos állapotban.

Logan semmire sem reagált, de azt megállapították róla, hogy nem agyhalott. Sajnos a kisfiú hét nap múlva elhunyt.

A család a Facebook oldalára rengeteg részvétnyilvánítást kapott és a kisfiú iránti szeretetét sok ember kinyilvánította annak ellenére, hogy Logan már nem volt az élők között.

A család most minden szülőt figyelmeztet, hogy még sokkal jobban figyeljenek gyermekeikre még akkor is, ha úgy gondolják, hogy megfelelően tudnak rájuk figyelni.

Ez a történet sajnos szomorúan fejeződött be de a Logan iránti szeretet és ennek kifejezése még a Facebook oldalon is nyilvánvaló. A család rengeteg vidám emléket őriz a kisfiúról.

Logan története fontos üzenetet hordoz számunka, figyeljünk sokkal jobban gyerekeinkre. Kérjük oszd meg ezt a történetet, hogy másokkal ne történjen ilyen tragédia.

Nézd meg Logan emlékére készült felvételt.

Forrás: www.buzzblog.eu

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!