Rád mi vár ma?!Ha ma van a születésnapod: Fortuna meglátogat a születésnapodon és az áldása ki fog tartani egészen az év végéig. Ne hagyd, hogy mások bekorlátozzanak. Ahol egy Mérleg megjelenik, ott hátárok nem léteznek többé.

Ha egyedülálló vagy, egy egzotikus személy keresztezheti az utadat. Ugyanakkor valakivel a munkád kapcsán is találkozni fogsz. A lényeg, hogy nem leszel lehetőség híján. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel tökéletesen fog menni a kommunikáció és szívesen osztotok meg egymással híreket, vicces sztorikat. Azon is elgondolkodtok, hogy átalakítjátok az otthonotokat.

Kos

Akarsz és szükséged is van rá, hogy a figyelem középpontjába kerülj, így a vágyaid az otthonod terén és a munkában is teljesülhetnek. Tégy meg bármit, hogy elnyerd az emberek figyelmét, még akkor is, ha furcsán kell viselkedned.

Bika

Sokkal keményebben fogsz próbálkozni és ennek köszönhetően magasabbra is jutni, mint az elmúlt időszakban bármikor. Azt jobb, ha észben tartod, hogy a szabályokat soha nem szabad megszegned. Tartsd magad a forgatókönyvhöz és minden rendben lesz.

Ikrek

Meg kell bíznod abban, amit egy barát vagy rokon megoszt ma veled, még akkor is, ha az ellenkezik azzal, amiben hiszel. Választ kaphatsz egy problémára, ami már évek óta aggaszt téged. Tartsd nyitva jól a füledet.

Rák

Valami igazán szokatlan fog történni a mai napon, viszont semmilyen károd nem származik belőle, szóval ne fesd az ördögöt a falra. Mások úgy szaladgálnak körbe, mint a fejetlen tyúkok, de te nem ilyen vagy. Sokkal erősebb az átlagnál.

Oroszlán

Egyesek az idegeidre mennek ma és te képtelen leszel kikerülni a figyelméből az ilyen jómadaraknak. Maradj nyugodt, mosolyogj és ne hagyd, hogy az emberek butasága felzaklasson. A szomorú tény az, hogy ők sem tudnak változtatni magukon.

Szűz

A bolygók szerint ma nagy esélyed lesz rá, hogy némi extra pénzt keress vagy előrelépj a munkahelyeden, ami még több pénzt fog hozni a házhoz. Ne hezitálj, hanem ragadd meg az alkalmat. Ha te nem teszed meg, egy riválisod biztosan meg fogja.

Mérleg

Keress fel valakit, akit szeretsz, de már rég hallottál felőle és mondd el neki, hogy fontos számodra. Mindezt tedd meg személyesen, hiszen az sms-ek és e-mailek rengetegében ez már szinte kuriózum.

Skorpió

Egy barát vagy családtag több figyelmet igényel a részedről. Érdemes, hogy letedd, ami a kezed ügyében van és időt szánj rá. Jó dolog, hogy ambiciózus vagy, de a sikeres karrier még soha nem pótolta a szeretetteljes kapcsolatokat.

Nyilas

Ne vedd túl komolyan az életet, mert semmit nem tehetsz annak érdekében, hogy megváltoztasd, ami jelenleg körülötted zajlik. Mások járkálhatnak savanyú képpel, de te minél többet mosolyogsz, az élet annál kegyesebb lesz hozzád.

Bak

Ami ma történik, az valószínűleg összekuszálja a terveidet, de tudd, hogy ez hosszú távon előnnyel fog járni, szóval ne légy dühös. A káosz időnként a kreativitás legtermékenyebb táptalaja és ez most pont egy ilyen alkalom lesz.

Vízöntő

Úgy tűnik, most nem számít, hogy mennyire ésszerű az emberek látásmódja, te elhatároztad, hogy hibát találsz abban, amit mondanak. Ne lepődj meg, ha ők is ellened fordulnak és beléd kötnek. Ez kétirányú dolog.

Halak

Ne engedd, hogy bárki is előnyt élvezzen veled szemben a mai napon bármiben. Annyi engedményt adtál már másoknak az elmúlt időben, hogy ideje a tudtukra adni, te is kifogytál. Igen, rendes ember vagy, de nem vagy bolond.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!