Üzenet az anyukáknak, akik előszeretettel pakolják ki a kitűnő bizonyítványokat és a Facebookra. Ezzel csak egyetérteni lehet ! A tanév vége felé előszeretettel pakolgatják ki a szülők a selyemblúzba bújtatott gyermek és a kitűnő bizonyítvány képét a közösségi oldalakra.
Ha a bizi csak kettes meg hármas, akkor a bizis fotó lemarad, csak a kölköt látni-jó esetben- és a nagyit, meg a rokonokat, meg néhány megfáradt tanerőt.
Elmondom, mit gondolok erről.Kedves anyukák!Bátran jöhetnek azok a képek, ahol a gyerek bőg, ideges, ragyás, vagy szívesen nézegetnénk intőket, egyeseket, figyelmeztetőket is, hiszen a jó anyuka nem csak akkor büszke, ha az utód versenyeket nyer, díjakat zsebel be, vagy osztályelső, hanem akkor is repes a szíve, ha a gyerek, teljesítménytől és társadalmi megítéléstől függetlenül, pusztán csak LÉTEZIK.Aki nem hiszi, járjon utána, cserébe megmutatom a középiskolai eredményeim egy részét, potom 6 darab elégséges osztályzattal.
Oszt láss csodát, mégis vittem valamire…Éljenek a gyerekek, akik kirúgják focilabdával a tornaterem ablakát, kilógnak éjjel cigizni és szakadt farmert húznak egy temetésre.Hiszek a lázadásban és nem hiszek az elvárásban.Bassza meg magát az a rendszer, amely pszichopata versenylovakat akar kitermelni magából!Nem az vagy, amit az iskola és a jegyeid mutatnak rólad. Nem az a gyerek ér valamit, aki teljesít, hanem az, aki egészséges pszichével tud belépni a felnőttkorba.Köszönöm a figyelmet.bizi napjaink Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!