Úgy tűnik besokallt a leányzó! - VideóKis híján botrányba fulladt a Mokka szerdai adása, aminek vendégei Pintér Tibor és kedvese, Friderika voltak.

A szerelmesek dúlva-fúlva érkeztek a stúdióba, és már a beszélgetés elején látszott, hogy valami nincs rendben közöttük: Frida konokul hallgatott, csak dühös arckifejezése és könnyes szeme árulkodott arról, hogy valami nagy baj van köztük.

A fagyos hangulatot Tenya és a műsorvezetők, Mádai Vivien és Pachmann Péter próbálták oldani, ám a fiatal lány nem akart megszólalni, sőt, látszott, hogy a sírás küszöbén áll. Ezen persze az sem segített, hogy Pintér folyamatosan piszkálta őt.

'Borzasztóan viselkedik... Komolyan. Majd fogjátok látni A legbátrabb párosban is, ha nézitek' - szurkálódott a színész.

A beszélgetés közepén kiderült, hogy a veszekedés tárgya az, hogy a színész nem pakolt el otthon maga után. Ám, hiába próbálták a műsorvezetők menteni a helyzetet, végig fagyos maradt a hangulat.

Frida dühe a beszélgetés végén tetőzött, amikor búcsúzáskor kiszaladt a stúdióból, de előtte megvetően odaszólt az őt kérlelő színésznek:

Hülye f*sz!

- szitkozódott a lány, majd távozott a stúdióból.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!