Bárkivel megtörténhet.Leslie és David egy nap úgy döntöttek, hogy sétálni mennek. A séta alkalmával egy figyelmetlen vezetőnek köszönhetően a pár élete drasztikusan megváltozott. A kocsit egy hölgy vezette aki nagyon sietett a munkahelyére. Vezetés közben egy sms üzenetet írt és emiatt beleszaladt az előtte haladó autóba. Ennek az autónak a vezetője elvesztette uralmát a kocsi felett és elütötte David-et és Leslie-t is. David azonnal életét vesztette a helyszínen, Leslie-t pedig életveszélyes sérülésekkel kórházba vitték.

A lenti felvételben Leslie elmondja, hogy a nyakát érte a legnagyobb sérülés a baleset miatt. Azt is elmeséli, hogy több ezer öltéssel tudták csak rendben hozni a fejét lévő komoly sérülésket. A nő örökre hálás maradnak annak az orvoscsoportnak, aki a műtétet elvégezte. A felvételen az ártatlan sofőrt is láthatjuk, aki nem tudta megakadályozni, hogy kocsija beleszaladjon az éppen arra sétáló párba.

Leslie az orvosok véleménye szerint teljesen fel fog épülni, azonban a család már soha nem lesz a régi. Mindezt egy figyelmetlen vezetőnek köszönheti, aki vezetés közben a mobil telefonját használta.

Mindannyiunknak figyelembe kell venni Leslie tanácsát – vezetés közben kapcsoljuk ki a telefonunkat.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!