Sok múlik a fantáziádon.Az Újhold szeptember 9-én beköszöntött, amely csodálatos lehetőségeket hozott magával. Ha mindemellett még a következő módszert is beveted, vágyaid hamarabb teljesülhetnek, mint azt gondolnád...

Amire szükség lesz:

  • Füstölő

  • Kényelmes hely, ahol lefekhetsz

  • Nyugtató zene

  • Ásvány (általad választott, számodra gyógyító)

  • Toll és papír

1. lépés

Kezdd azzal, hogy a környezetet körbe füstölőzöd, miközben ezt ismételed:

“Megtisztítom ezt a helyet és az energiamezőmet a szeretet fénylő energiájával. Eltávolítom mindazt, ami már nem szolgál engem. Érzem, ahogyan a nehézségek feloldódnak. Érzem a fényt és a könnyedséget. Biztonságban vagyok, védelem alatt állok.”

2. lépés

Helyezd el a füstölődet magad mellé egy biztonságos helyre és hagyd, hogy füstölögjön, miközben végzed a szertartást. Gyertyát is gyújthatsz, ha az jól esik.

3. lépés

Indítsd el a zenét és feküdj hanyatt kényelmes pozícióba. Tartsd magad melegen egy takaróval és helyezz a térdeid alá párnát. Állítsd be az időzítőt 30 percre. Tedd magad mellé a tollat és a papírt.

4. lépés

Helyezd el az ásványt a köldöködre és finoman helyezd fölé a kezed. A harmadik szem vagy a szívcsakra fölé is helyezheted. Ahogyan neked jó. Engedd, hogy az intuíciód vezessen.

5. lépés

Végy 10 mély lélegzetet és lazítsd el magad. Lélegezz mélyen hasból. Ekkor kérdezd meg magadtól “Milyen az én álom életem? Ha bárhová mehetnék és bármit tehetnék, mi lenne az?”

Hunyd be a szemed és fantáziálj. Láss és érezz át mindent, amire vágysz. Engedd, hogy a képzeleted szárnyán eljuss oda, ahová a szíved kívánja.

6. lépés

Ha lejárt az időzítő, akkor fogd a tollat és a papírt és kezdd el leírni mindazt, amit éreztél, tapasztaltál. Mi volt az, ami különösen megragadott, ami igazán jó érzést keltett benned? Írj le mindent, amit fontosnak találsz.

7. lépés

Gondold át, hogy melyek az álomképed azon elemei, amiket akár már ma elkezdhetsz megvalósítani. Hogyan látnál hozzá? Írj le bármit, amit jónak vélsz. Ha úgy egyszerűbbnek látod, írj össze egy 10-es listát, amely a lépéseket tartalmazza. Nem kell, hogy hatalmas dolgokról legyen szó. Az apró lépések is számítanak.

8. lépés

Tartsd ezt a papírt egy olyan helyen, ahol minden nap láthatod. Emlékeztesd rá magad, hogy folyamatosan haladj a lépésekkel.

A legmegfelelőbb időpont a szertartás elvégzésére szeptember 20!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!