Ennek sok devizahiteles fog örülni.Több ezer család terhein könnyíthet egy javaslat, ha elfogadja az országgyűlés: a bajba jutott, devizahitelesek Nemzeti Eszközkezelő által megvásárolt ingatlanjai után, az önkormányzati tulajdonú bérlakásokban élőknek nem kellene fizetnie a kéményseprésért.

Egy kormánypárti módosító javaslat lehetővé tenné a jövőben, hogy a bajba jutott, devizahitelesek Nemzeti Eszközkezelő által megvásárolt ingatlanjai után, az önkormányzati tulajdonú bérlakásokban élők részére is ingyenessé váljon a kéményseprés amennyiben azt elfogadja az Országgyűlés - derül ki a Kéményseprők Országos Szakszervezetének közleményéből.

Egy ilyen humánus döntést, mely akár több ezer családot is érinthet, a szakszervezet is támogat.

Természetesen korábbi, kizárólag szakmai alapon megfogalmazott kritikáinkat fenntartjuk, így az ellenőrzések számának radikális csökkentését, illetve a családi házak esetében a kötelezettség eltörlését. Meglátásunk és tapasztalataink alapján úgy véljük, hogy egy ilyen mértékű, saját felelősség körébe utalt preventív feladatra nem lett kellőképpen felkészítve a magyar társadalom, sok esetben, a megfelelő információk hiányában a mai napi nem tudják, hogy hová és kihez forduljanak, ha mégis úgy döntenek, hogy ellenőriztetni szeretnék a kéményeiket.

 - zárják közleményüket.

Jól jönne 3 millió forint?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: 3 millió forintos hitelösszeget, és 84 hónapos futamidőt adtunk meg, ezen kívül bepipáltuk '250 000 Ft feletti havi nettó jövedelem', illetve a 'Jövedelmem a kiválasztott bankba utalnám' opciókat. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legolcsóbb konstrukciót, havi 45 941 forintos törlesztővel a Raiffeisen Bank (THM 8,20%) nyújtja; de nem sokkal marad el ettől a K&H Bank (46 000 Ft/hó; THM 8,09%); illetve a Budapest Bank (46 402 Ft/hó; THM 7,90%) ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát.

Forrás:

https://www.penzcentrum.hu/otthon/jo-hirt-kaptak-a-devizahitelesek-fontos-szolgaltatas-valhat-ingyenesse.1071758.html?utm_source=hirkereso_es_kapu&utm_medium=penzcentrum_linkek&utm_campaign=hiraggregator%27..%27

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!