Ezek után csak ennyit tudott mondani!Pásztor Anna immunrendszere erős, de olykor neki is orvoshoz kell fordulnia. Legutóbb azonban nem tudtak rajta segíteni, nem úgy alakultak a dolgok, ahogyan szerette volna.

Az Anna and the Barbies énekesnője akkor fordult szakemberhez, amikor már hosszú ideje szenvedett fülgyulladástól, és ez már az éneklésben is korlátozta, mert nehezen hallott. De a dolgok nem jól alakultak.

„Három hónapon keresztül küldözgettek egyik vizsgálatról a másikra. Vérvétel, pajzsmirigyfunkció, a végén már a reumatológián találtam magam. Nagyon mérges voltam, egyszerűen nem értettem, mi közük van ezeknek a vizsgálatoknak a fülgyulladásomhoz – mesélte a hot! magazinnak az énekesnő, aki szerencsére pár nap alatt felgyógyult a betegségből, de az orvosok még mindig vizsgálgatták… Aztán amikor megelégelte a bosszantó helyzetet, az egyik szakrendelésről se szó, se beszéd, fogta magát és hazament.

„Ezentúl csak akkor vagyok hajlandó orvoshoz menni, ha haldoklom. Ez maga volt a rémálom! Nem kívánom senkinek!– mondta Anna, aki azóta természetes szerekkel gyógyítja magát.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!