Friss!Ilyen lesz a hétvégén az időjárás ! Nem fogsz örülni ha ezt elolvasod!

Szombati előrejelzés >>>

Szakadozott felhőzet érkezik, hosszabb-rövövidebb napos időszakokra számíthatunk. Szórványosan várható zápor, keleten néhol zivatar is lehet. Az északnyugatira forduló szél többfelé megerősödik, zivatar környezetében viharos széllökés is valószínű. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9 és 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 30 fok között várható.-írja a met.hu

Ma délelőtt jellemzően gyengén fátyolfelhős, napos idő várható, emellett északon néhol gomolyfelhők is megjelenhetnek az égen. Csapadék nem alakul ki.  Délután az ország középső részén kissé megnövekszik a felhőzet, míg máshol továbbra is csak kevés felhő zavarhatja a sok napsütést. Csapadék nem alakul ki. Gyenge, mérsékelt lesz a változó irányú légmozgás. Kora délután 21, 26 fok közé melegszik a levegő.

Szombaton kezdetben északnyugat felõl erõsen megnövekszik, majd a nap második felében ismét csökken a felhõzet. Szórványosan számíthatunk záporokra, keleten néhol zivatar is elõfordulhat. Élénk lesz az északnyugati szél. 23, 29 fokra melegszik a levegõ.

Vasárnap a többnyire gyengén felhõs ég mellett többórás napsütésre számíthatunk. Csapadék nem lesz. Az északi szél élénk lesz. A legmagasabb nappali hõmérséklet 23, 28 fok között alakul.

Hétfõn a változóan felhõs mellett többórás napsütésre van kilátás. Csapadék nem valószínû. Mérsékelt lesz a délnyugati szél. 24, 29 fokra számíthatunk.-írja http://www.idojaras.hu.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!