Ekkor várható!Országos előrejelzés: csütörtök reggeltől csütörtök éjfélig

Erősen felhős, helyenként párás idő várható, a Dunántúlon vékonyodhat el időnként a felhőzet. Elszórtan, de egyre kevesebb helyen, főként északkeleten alakulhat ki eső. Mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 9 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 8 és 13 fok között valószínű.

Országos előrejelzés: péntek

Szakadozik, vékonyodik a felhőzet, a sok helyen helyen néhány órára kisüt a nap, majd estétől több lesz mindenütt a felhő. Helyenként kisebb eső előfordulhat. A nyugati, délnyugati szél többfelé megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 8, a legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 14 fok között várható.

Országos előrejelzés: szombat

Napközben szakadozik a felhőzet, közepesen és erősen felhős időszakok egyaránt lesznek. Északon alakulhat ki többnyire kisebb eső. A délnyugati szél megélénkül, északon néhol meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 8, a legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 14 fok között várható.

Északnyugat felől mindenütt beborul az ég, főként a déli óráktól egyre nagyobb területeken ered el az eső. A délnyugati szelet több helyen élénk, néhol erős lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 8 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet még elérheti a 8, 14 fokot, délkeleten lesz a melegebb.

Országos előrejelzés: hétfő

Borult lesz az ég. Sokfelé várható eső, a Dunántúl magasabban fekvő helyein havas eső, hó is lehet. Az északi, északnyugati szél megerősödik, a Dunántúlon viharossá is fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 4 és 9 fok között valószínű.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!