2017. 09. 07
Vásároltál egy új cipőt és nincs ötleted mihez kezdj a megmaradt cipős dobozzal? Semmiképp ne dobd a szemetesbe, mutatunk néhány szuper ötletet mire használhatod még!

2016. 11. 10
Most mutatunk egy szuper ötletet. Egy hét alatt egészen biztosan elkészülsz vele. Ugye van otthon üres tejfölös vödröd? Nagyon megtetszett ez a kis kreatív vödörke, annyira szuper lett, hogy el sem hiszed, hogy mit rejt a belsejében.

2016. 11. 03
A régóta várt, szívet és lelket egyaránt melengető,karácsonyi időszak. Ebben a várakozással teli időszakban bizony nagyon jól esik karácsonyi hangulatot hangulatot teremteni az otthonunkban is. Ma az ajtódíszekből hoztam egy csodaszép inspirációs galériát.

2016. 11. 01
Ezek azok az ötletek, amik miatt eldobom az agyam és szeretem annyira ezt a blogot csinálni! Na jó nem mondom, hogy majd akkor is ezt fogom mondani, amikor épp tüntetem el a maradványokat utána az ablakról, de nem megéri?

2016. 11. 01
Minden évben előszedjük ugyanazokat a díszeket és feltesszük a fára, vagy készítünk egy egyszerű koszorút. Ez a játék annyira unalmas már. Itt az ideje valamit változtatni. Úgy döntöttünk, hogy megosztunk veletek néhány ötletet, ami segíthet valami újat alkotni.

2016. 11. 01
A szárított narancskarikák elengedhetetlen részei az ünnepnek.Pár pillanat alatt illatossá és ünnepi hangulatúvá varázsolhatjuk az asztalt néhány narancs, aranyszalag és szegfűszeg segítségével. Válogass az ötletek közül és készíts el egyet te is!

2016. 10. 31
Olykor-olykor nagy gondot jelenthet egy-egy üres fal a lakásban, vagy az, hogy éppen mit is kéne kitennünk rá, hogy ne legyen olyan unalmas.

2016. 10. 29
Lassan itt az ideje készülődni a karácsonyra, íme pár egyszerű és pénztárcakímélő karácsonyi dekoráció. Felnőttnek és gyermeknek egyaránt örömteli program lehet a saját kézzel készített díszek, ajándékok elkészítése.

2016. 10. 28
Egy kis papírhajtogatás, és némi ragasztás - ennyi az egész!

2016. 10. 28
Az orvos - az egyik legfontosabb munka a világon, mert életek menthetnek meg és segíthetnek az embereknek, hogy egészségi állapotuk jobb legyen. Az ügyeletes orvosok sok időt kénytelenek a munkahelyükön tölteni és ünnepnapokon sem szünetelhetnek.