2016. 10. 09
Meglehetősen sok lakásban vannak elavult, régi bútorok. Néha éget a vágy, hogy lecseréljük őket valami újra és szívesen megszabadulnánk a régitől. Azonban nem kell kidobni a régi bútort sem, hiszen újra lehet tervezni az egészet! Csak újra kell képzelni az egészet, más színre kell festeni és máris sokkal modernebb. Hoztunk nektek 25 bútor restaurálás ötletet, ahol garantált a sikeres eredmény.

2016. 10. 07
Mármint süni, zokniból. A végeredményt elnézve meg is feledkezik az ember arról, hogy mi volt az alapanyag.

2016. 10. 06
A pici kosárkáktól egészen a nagy fonott fiókokig rengeteg mindent készíthettek a szemétnek tűnő reklámújságokból, ezért ne hagyjuk veszni ezeket az értékes kincseket.

2016. 10. 05
Ha éppen kerestél érdekes és egyszerű ötleteteket otthonodba, amit elkészíthetsz saját kezűleg,megtalálod őket itt.Mindezeket a szuper dekorációkat könnyedén eltudod készíteni otthon. Különleges varázsa ezeknek a szuper ötleteknek, hogy te saját magad készítheted el, ezzel még otthonosabbá téve lakásod.

2016. 10. 04
Hála az internetes lehetőségeknek, rengeteg praktikus ötletet megosztanak az emberek a világ minden sarkából. Sok ötlet annyira egyszerűnek tűnik és ilyenkor azon tűnődünk, hogy eddig miért nem jutott az eszünkbe? Reméljük, hogy az alább 12 ötlet hasznos kész mindenki számára. Nekem a kőből készült virágcserép ötlet tetszik a legjobban!

2016. 10. 03
Nagyon ötletes, és mondhatni irigylésre méltó maga az ötlet is. Nekem nem jutott volna soha eszembe, pedig látva az ötletet, úgy érzem, hogy csak ez hiányzott az életemből.

2016. 10. 03
Ezek a buszok általában a roncstelepen végzik, esetleg valaki kocsmát vagy presszót nyit bennük. Ezek a fiatalok azonban beköltöztek. Rengeteg munkát öltek bele. Nézd meg a képeket!

2016. 10. 03
Az amerikai Joel Weber ahelyett, hogy egy vagyont fizetne ki albérletre, tervezett magának egy mobilházat. A Telegraph csinált vele riportot, amiből kiderül, hogy a lakás alapterülete 13 négyzetméter és átszámítva mintegy 5 millió forintból csinálta meg, ami elsőre talán borsosnak tűnhet. Az ottani fizetésekhez képest egyrészt nem az, másrészt pedig ott él benne, ahol csak akar és nincs adóssága.

2016. 10. 01
Ha összegyűjtöttél párat, némi átalakítással egy egész városnyi házikót készíthetsz belőle.