Mentőt kellett hívni hozzá!Hir­te­len je­lent­kező rosszul­lét­tel küzd Sas Jó­zsef! A na­pok­ban men­tőt kel­lett hívni hozzá, oly­annyira fel­szö­kött a vér­nyo­mása. A hu­mo­ris­tá­nak sú­lyos tüdő-szív és ér­rend­szeri prob­lé­mái van­nak.

Egy budapesti kórház sürgősségi osztályáról kaptuk a hírt: a napokban a 78 éves humoristát aggasztó állapotban vitte be a mentő. A kórházi dolgozó szerint Sas József vérnyomásával voltak problémák. Úgy tudni, 200 fölötti értéket mért az orvos.

Többször is történt már hasonló jellegű probléma a színésszel. 2014-ben például szinte teljesen eldugult a bal oldali fő ütőere. A tisztítás sikeres volt, de a színész megrémült, és megígérte, visszavesz a tempóból. Idén januárban arról szóltak a hírek, hogy a Mikroszkóp Színpad művészének félbe kellett szakítania trópusi nyaralását, mert szintén kiugróan magas lett a vérnyomása a hatalmas hőségtől. Sas az ijesztő esetet követően Hajdú Péter műsorában arról nyilatkozott: gyakran szédül, fáradékony, rossz a tüdeje, rakoncátlankodik a szíve, magas a vérnyomása és a cukra is.

A legutóbbi rosszullét alkalmával szerencsére hamar érkezett a segítség, így még időben közbe tudtak lépni az orvosok. Egy ápoló szerint Sas már elhagyhatta a kórházat, otthonában lábadozik. Sok pihenésre van szüksége.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!